LeKin nuorille Mestiksen mestaruus ja nousupelit SM-sarjaan – ”Tämä ryhmä ei ole vielä sanonut viimeistä sanaa”

Lempäälän Kisan alle 20-vuotiaiden kokoonpano pääsi nostelemaan ikäluokan Mestiksen voittopokaalia viime viikonloppuna Joensuussa.

9.3. 22:16

Jääkiekko

Lempäälän Kisa päätti urakkansa U20-junnujen Mestiksessä Jokipoikien vieraana viime lauantaina 3–2-voittoon rankkareilla sekä samalla sarjan riemukkaisiin mestaruusjuhliin, kun eroa kakkoseksi tulleeseen Kiekko-Vantaaseen kertyi lopulta kolme pistettä.

”Kausi alkoi Mestiksen karsintasarjan kolmannella sijalla. Tavoitteena oli päästä neljän parhaan joukkoon. Se saavutettiin, mutta meille kaikille tuli sellainen olo, että pystymme kyllä tuota parempaan”, kommentoi LeKin poikien päävalmentaja Joonas Lehtonen.

”Karsintoihin mahtui kaksi heikompaa jaksoa, joiden aikana hieman eksyimme omalta polulta. Vastoinkäymiset voivat olla kuitenkin myös voimavara, joukkueemme otti niistä oikein hyvin opikseen. Oli selvästi nähtävissä, mitä tapahtuu, kun vähän vedetään välistä ja siihen ei enää halunnut kukaan palata.”

”Varsinaiseen Mestikseen asetimme tavoitteeksi mestaruuden: jos sen saavutamme, tuskin kenestäkään enää sen jälkeen tuntuisi, että olisimme pystyneet paljon parempaan. Pelillisesti joukkue on parantanut koko ajan kauden edetessä. Jänne on aina kestänyt ja ajatukset eivät ole karanneet yhteisestä maalista.”

LeKin kokoonpanolla on edessään entistä tiukemmat taistelut kotonaan Lempäälän Hakkarissa perjantaina 10. maaliskuuta kello 18.15 TUTO Hockeyta vastaan alkavassa SM-karsintasarjassa kaikkiaan seitsemän koitoksen verran.

”Nyt kaivetaan karsintoihin viimeinen vaihde lisää ja haastetaan ylemmän tason seurat tosissaan. Pelaajat ovat ansainneet pitkän kevään sekä todella kovat ottelut kauden päätteeksi. Tämä ryhmä ei ole vielä sanonut viimeistä sanaa”, vakuutti luotsi Lehtonen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut