Kovassa iskussa huhkiva Vehmaisten Urheilijat viiletti piikkipaikalle, nousu liigaan on nyt hilkulla

Joonas Rantalan (oik.) VehU ei tarjonnut Ere Salmen Toijalan Pallolle pahemmin saumoja Kaupissa lauantaina, tuloksena 13–1-voitto kotijoukkueelle.

2.3. 2:15

Futsal

Miesten Ykkösessä pelaavalle Vehmaisten Urheilijoille ei ole nykytilanteessa paljoakaan paikallistaisteluita tarjolla. Moninkertainen liigamestari Ilves FS näyttää juuttuneen kakkosdivarin keskivaiheille, maajoukkuetason pelaajia kasvattanut ja liigassakin menestynyt PP-70 pisti puolestaan loppukesästä tossut naulaan ja lakkautti miesten edustuksen toiminnan, vaikka paikka Ykkösessä olisi ollut turvattu.

Lajipiireissä toki tiedettiin se julkinen salaisuus, että sarjan tamperelaisten seurojen pelurit olivat kavereita keskenään ja siksi oli ennustettavissa, että Vehmaisten porukka saa loistavat vahvistukset PP-70:n riveistä.

Viime lauantaina Vehmaisten ylpeys pomppasi yhdellä pisteellä JoSePan ohi taulukon kärkipaikalle murskaamalla TP-49:n Kaupissa maalein 13–1 (7–1). Toijala hyökkäsi terävästi, mutta vastassa oli sarjan kiistatta kovin puolustus.

VehU:lle kuluva kausi on ollut paras koskaan, liiganousu ei voisi olla enää lähempänä, tosin urakkaa on vielä neljä koitosta jäljellä. Joukkueenjohtaja Otso Lepomäeltä ja vastuuvalmentaja Janne Malmilta irtoaa kyselyihin kummaltakin vain kaksi sanaa: ”Jäitä hattuun.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut