Nousujohteisessa vireessä kirmaava Koovee kaatoi Ilveksen kolmannen kerran U20-nuorten kaudella

Bilal Chaudhryn (15) ja Miro Keltikankaan (33) Koovee voitti Veeti Hietaniemen (oik.) Ilveksen maalein 4–2 alle 20-vuotiaiden alemmassa jatkosarjassa viime torstaina.

19.1. 20:06

Jääkiekko

U20-nuorten SM-kauden alemmassa jatkosarjassa varsin pirteitä otteita esittänyt Koovee on kerännyt syyskierroksen jälkeen nollista alkaneessa urakassa nyt kuusi voittoa yhdestätoista ottelustaan, näistä viisi on tullut varsinaisella peliajalla ja viimeisin tupsukorvien kustannuksella.

Viime viikolla Hakametsän ykköshallissa käydyn paikalliskamppailun avausmaalin upotti kotijoukkue Ilveksen Aaro Pieniniemi ajassa 17.16, tasoituksen kuittasi Miro Hölli toisen erän alkuun, ja kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa 1–1.

Topi Puikkonen siirsi isännät 2–1-johtoon ajassa 47.55, mutta ottelun viimeinen runsas kymppi oli Kooveen, kun Nooa Innanmaa tasasi puntit, Jesse Nyppeli vei vieraat ensimmäistä kertaa keulille ja Miro Keltikangas sinetöi 4–2-voiton tyhjään häkkiin ajassa 58.51.

Perjantaina Koovee joutui ottamaan takkiinsa kylään saapuneelta Sportilta loppuluvuin 3–5, Ilves puolestaan nappasi kaksi sarjapistettä Kiekko-Espoo Challengerin vieraana rankkareilla tulleella 7–6-voitolla. Koovee pitää tällä hetkellä taulukon viidettä sijaa kahden pinnan päässä kolmospallista, tupsukorvat tuskailevat häntäpäässä kymmenentenä.

Syksyn alkusarjassa Koovee pelasi 21. sijalle ja Ilves viidenneksitoista, voimasuhteet taulukossa ovat siis muuttuneet nyt kevätkierroksella. Tosin syyskuun keskinäisessä kohtaamisessa Koovee otti pisteet 2–1-kaadolla ja kukisti tupsukorvat myös jatkosarjan alussa joulukuussa luvuin 4–1, näin tämän taisteluparin kauden voitot ovat menneet 3–0 kilpaveljien nimiin.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut