Classicin junnuryhmät kärkijoukoissa seitsemässä SM-sarjassa, Pirkat sai kovaa kyytiä vuoden avauksessa

T21-ikäluokan SM-sarjaa johtavan Classicin Janina Rinne (56) napsi viime maanantain paikallispelissä Pirkkalan Pirkkoja vastaan tehot 1+2.

12.1. 2:00

Salibandy

Classicin T21- ja T18-ryhmät ovat jatkaneet SM-sarjoissa alkukierrosten jälkeen tutuilla paikoilla taulukon kärkisijoilla, ykkösenä sekä kakkosena. Kolmen viikon joulutauolle siirryttiin molempien joukkueiden tyylikkäillä vieraskaadoilla espoolaisesta Northern Starsista, 21-vuotiaissa luvuin 5–0 sekä ikäluokkaa alemmassa maalein 7–2. Sinipaitojen kokoonpanot ovat eläneet paljon, ja mukana on ollut pelureita myös 08-syntyneistä alkaen.

T21-koitosten puolella Classic käynnisti uuden vuoden paikallistaistolla taulukon viidentenä majailevaa Pirkkoja vastaan. Tällä kertaa Pirkkalan porukasta ei ollut sinipaitojen pysäyttäjäksi, Classic piti pisteet kotonaan murskaavasti 8–0. Tamperelaiset korkkasivat hanat hieman vajaan vartin kohdalla, ajassa 26.51 tilanne oli 5–0 ja tästä ryöpytyksestä Pirkat ei enää toipunut.

”Sarja on nyt puolessavälissä ja runkosarjan voittoa lähdetään hakemaan tosissaan. T18-sarjassa otteluita on puolestaan pelattu epätasainen määrä, Classicin ohjelma ollut lisäksi alkukaudesta enemmän kotipelipainotteinen. Tässäkin taistellaan varmasti runkosarjan voitosta”, kommentoi Classicin T21/T18-kokoonpanojen päävalmentaja Toni Katajisto. ”Pikkusiskot 16-vuotiaiden SM-sarjassa aloittivat myös räväkästi kahdella voitolla ennen joulutaukoa”,

P22-nuorten SM-haasteissa sinipaidat saalistavat tällä hetkellä kolmantena, samoin P19-junnuissa. 17-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Classic kärkkyy toisena sekä 16-vuotiaiden SM-koitoksissa nyt viidentenä.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut