Ykkössarjaa johtava Lempo-Volley napsi jatkopaikan Suomen cupissa, Savo vastassa tiistaina Hakkarissa

Lempon miehet ovat saalistaneet tähän mennessä ykkössarjakauden kahdeksasta ottelustaan seitsemän kolmen pisteen voittoa, syksyn ainoa tappio on tullut tämän lauantain vastustajaa Nurmon Jymyä vastaan niukasti erin 2–3.

2.12.2022 22:34

Lentopallo

Lempo-Volleyn miesten edustus eteni jatkoon Suomen cupissa ja kohtaa puolivälierissä viime kauden cupin mestarin Savo Volleyn Lempäälässä itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta kello 16 alkaen. Lempo otti jatkopaikan viime lauantaina, kun se nappasi kaksi avauserää ykkössarjan kolmosena komeilevaa East Volleyta vastaan Savonlinnassa luvuin 25–19 ja 25–21.

Lempo jatkoi samaa vauhtia kolmannessa erässä ja haki kaikki kolme sarjapistettä Savonlinnasta. Vieraiden puhdas 3–0-kaato ropisi laariin viimeisen erän 25–20-voitolla. Samalla Lempäälän ryhmä kasvatti sarjajohtoaan peräti seitsemään pisteeseen.

”Joukkue käsitteli haastavan tilanteen ja panospelin hienosti. Kova lataus näkyi meillä positiivisena, kotijoukkueella ehkä jännityksenä. Kun cupin paikka oli selvillä, olivat sarjapinnat kuitenkin vielä jaossa. East vapautui hieman kahden erän jälkeen, mutta pystyttiin hakemaan vielä tarvittava latinki. Se oli kova suoritus”, tuumasi Lempon luotsi Tuomas Alatalo.

Savonlinnassa eletään nyt komeaa lentopallobuumia, jonka ykkössarjan kärkijoukkoihin noussut East Volley on käynnistänyt. Kärkikohtaamisen arvoisesti yleisöä saapui paikalle 282 kiinnostunutta, rummut sekä torvet soivat ja lauantai-illan huuma oli upeaa. Myös Lempon pelaajat kiittelivät ottelun tunnelmaa.

Lempon miehet palaavat kotiyleisönsä eteen Hakkarin hallin parketille lauantaina 3. joulukuuta, kun kylään saapuu Nurmon Jymyn ryhmä NJ Akatemia. Tulevana tiistaina kotikentällä on siis edessä Suomen cupin kamppailu Savoa vastaan.

Päävalmentaja Alatalo näkee tiistaisella koitoksella suuren merkityksen: ”Ennen kaikkea on tärkeää Lempäälän ja Pirkanmaan lajiyhteisölle, kun saadaan noin kovatasoinen ottelu tänne. Toivonkin, että tupa on täynnä seuraamassa.”

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut