Lempon naisten viiden erän taisto toi kotivoiton Jujusta, Lempäälän ryhmä nyt ykkössarjan kakkosena

Lempo-Volleyn naisten edustus komeilee ykkössarjassa kakkosena tasapistein kärkijoukkue PuMan kanssa, tosin Lempäälän ryhmällä on viisi eli kaksi ottelua enemmän pelattuna.

4.11. 7:00

Lentopallo

Lempo-Volley ja joensuulainen Juju rakensivat Hakkarin parketilla viime sunnuntaina todellisen näytöksen, josta ei puuttunut käänteitä ja jännitystä. Viiden erän vääntö kääntyi lopulta Lempäälän kokoonpanon riemuun, kun Riikka Vuorentaustan torjunta päätti kamppailun toisesta ottelupallosta kotijoukkueelle erin 3–2 (25–16, 25–14, 22–25, 21–25, 15–12).

Hakkuri Iina Andrikopouloun kotidebyytti oli kerännyt paikalle hienosti yleisöä, 135 katsojaa. Lempon naisten edustus on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan Lempäälässä asuvan Andrikopouloun kanssa, joka voitti viime kaudella naisten Mestaruusliigan pistepörssin LP Viestin paidassa.

Iina nähtiin Lempon avauksessa, hän urakoi lähes kaksi erää tehden kuusi pistettä. Loppupelin hakkurin paikalla olivat Pauliina Kovanen sekä Tessa Francke. Terveysmurheista kärsinyt Andrikopoulou ei ole vielä kokonaisen ottelun kestävässä kunnossa, joten peluutusta jaettiin tietoisesti.

”Iina toi muutamia tärkeitä pisteitä, mutta ennen kaikkea hän on meidän nuorisokaartille tärkeä johtaja muutaman treenin ja ottelun pohjalta jo nyt. Hän on ikään kuin valmennuksen jatke, joka antaa joukkueeseen todella paljon energiaa. Äärimmäisen suuri hyöty niin yksittäiselle pelaajalle kuin koko joukkueelle”, kommentoi Lempon päävalmentaja Jani Huurne.

Lempäälän ryhmä oli lähellä täyttä kolmen pisteen pottia. Kaksi avauserää menivät selvästi kotiriveille ja kolmannessa Lempo oli kuskin paikalla vielä tilanteissa 16–12 sekä 20–17. Joensuu punnersi kuitenkin sitkeästi rinnalle sekä ohi venyttäen koitoksen viidenteen erään.

Kahden vaikeamman erän jälkeen lempääläläiset löysivät taistelusykkeensä uudelleen, useampi pitkä sekä haastava pallo kääntyi heille. Juju nousi vielä kerran ohi, tosin Roosa Päykkösen syötöt tarjosivat Lempolle edun, jota ei enää hassattu. Roosa on tällä kaudella erikoistunut tiukkojen tilanteiden syöttäjänä ja teki jälleen ratkaisevat pisteet kotijoukkueelle.

Lempon ykköshahmoina toimivat yleispelaaja Adelia Launonen ja libero Anna Kaisa Kerminen. Adelia sai paikan avauskokoonpanossa ja käytti tilaisuuden upeasti: kaikkiaan 21 pistettä, parhaan pelurin palkinto sekä syksyn paras kokonaisesitys tälle kaudelle Lempoon siirtyneeltä laiturilta.

Lempäälän naisten edustuksen kotipeliputki jatkuu tulevana sunnuntaina kello 15 Hakkarin liikuntahallissa. Silloin vastaan astelee Kuortaneen valmennuskeskuksen kokoonpano.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut