Tampereen Sisun taitavat edustajat voitokkaina Varalassa – ”Vielä pitää saada varmemmaksi koko ohjelmaa”

Tampereeen Sisun Sampo Nousiainen ja Anniina Nääppä tekivät vahvaa työtä Varalassa viemällä parisarjan voiton pistein 18,550.

27.10. 22:23

Kilpa-aerobic

Kilpa-aerobicin Varala-cup järjestettiin lokakuun puolivälissä Tampereella. Vuotuinen cup avasi lajin kotimaisen kilpailukauden ja toimi samalla myös opiskelijoiden tapahtumanäyttönä. Tänä syksynä lajilla ei ole arvokisoja tai isoja kansainvälisiä mittelöitä, kun Gymnasiaditkin jouduttiin perumaan Kiinan tiukkojen koronarajoitusten vuoksi.

Tampereen Sisulta nähtiin vakuuttava edustus 15–17-vuotiaissa seuran marssittaessa kesäkuun MM-mitalistin ja MM-finalisteja lavalle. Sampo Nousiainen otti miesten ykköspaikan pisteillä 18,900 ja naisten puolella Anni Pulkki vei voiton pistein 18,750. Annilla on näyttävä, ensi vuotta silmällä pitäen tehty uusi ohjelma, Sampolle taas on muokattu ohjelmaan entistä vaikeampia liikkeitä.

”Vähän harmittaa, yksi vaikeusliike jäi saamatta, mutta on ollut hyvä ajaa sisään uusia liikkeitä niin homma kehittyy. Muuten olen kyllä tyytyväinen, mukavaa kisata ja kannustus oli hienoa”, tiivisti Sampo.

”Hieman jännitin miten uusi ohjelma sujuu. Pystyin tekemään kaikki vaikeusliikkeet hyväksytysti, mutta vielä pitää saada varmemmaksi koko ohjelmaa ja tekemistä. Olen kuitenkin tyytyväinen tähän kisaan ja lähden parantamaan suoritustani seuraavaan”, tuumasi Anni.

Joukkuesarjassa Sisun Anni Pulkki, Anniina Nääppä ja Sampo Nousiainen nappasivat ylivoimaisen voiton pistein 18,400. Toiseksi sijoittunut Turun Urheiluliiton joukkue keräsi pottiin 17,600 ja kolmanneksi tullut Vantaan Voimisteluseura 16,950. MM-lavalla kesäkuussa parisarjan neljänneksi taiteilleet Anniina Nääppä ja Sampo Nousiainen voittivat saman sarjan Varalassa pistein 18,550.

Nuoremmista sisulaisista Melek Arabaci voimisteli 12–14-vuotiaissa yhdenneksitoista parantaen huimasti viime kaudesta, 10–11-vuotiaissa pirteästi esiintynyt Martta Niinimäki tuli ennätyspisteillään puolestaan seitsemänneksi todella tasaisessa sarjassa.

”Ollaan tyytyväisiä kauden avaukseen. Vaikka suunnitelmat sekä ajatukset ovat jo ensi vuodessa, niin kyllä kilpaileminen näitä urheilijoita kehittää”, kommentoivat Sisun valmentajista Mila Koljander ja Maaret Koskinen.

Lajin upeista suorituksista päästään nauttimaan pian uudelleen, kun Sisu järjestää Sisu-cupin marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Ylöjärven urheilutalossa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut