Tampereen Pyrintö uusi suurviestin nimiinsä Salossa kovalla loppukirillä – ”Se oli mahtava tunne”

Pyrinnön ankkuriosuudesta vastannut Anni Haanpää sai ilmavaa kyytiä seuratovereiltaan viestin voiton kunniaksi. Toiseksi Haannummen maastoissa tuli Helsingin Suunnistajat ja kolmanneksi Kirkkonummen Lynx.

29.10. 17:46

Suunnistus

Tampereen Pyrintö onnistui uusimaan viimevuotisen Halikko-viestin voiton jännittävän ja vaiherikkaan ankkuriosuuden päätteeksi viime lauantaina 22. lokakuuta Salossa.

Pyrinnön 15-henkinen ykkösjoukkue ratkaisi syksyisen seuratapahtuman ankkureiden todella kutkuttavassa kamppailussa, kun Anni Haanpää kiri varsin kovalla nipulla kisanneen Helsingin Suunnistajien Evely Kaasikun lähes neljän minuutin etumatkan kiinni ja kirmasi maaliin ajassa 4.07.08, runsaan minuutin kaulalla EM-mitalisti Evelyn vauhtiin.

”Suoritus oli pääosin hyvin hallittu, kahdella kauimmaisella rastilla tein harmittavat rastinottovirheet. En voinut kuvitellakaan, että johdin tuolloin viestiä. Radan loppuosassa Kaasiku ilmestyi yhtäkkiä taakseni, mutta hän katosi pian omille teilleen”, kertasi Anni urakan jälkeen.

”Viimeisistä väleistä tuli jännittäviä, kun en tarkalleen tiennyt tilannetta, mutta lopulta näin joukkuekaverini odottamassa minua viimeisellä rastilla huutaen, että kärjessä ollaan. Se oli mahtava tunne.”

Kyseisessä seuraviestissä kokoonpanot tulee koota osuuskohtaisesti eri ikäryhmistä. Osalla osuuksia ei ole määrittelyä, jolloin niissä juoksevat pääsarjan miehet. Ainakin viiden juoksijan tulee olla naisia. Tällä kertaa ankkureiden osuudet oli määritelty naisten suunnistettavaksi.

”Tapahtuma tarjosi jälleen upeat puitteet komealle kisalle. Tunnelma oli leirissämme aamusta asti positiivinen ja taistelu muita huippujoukkueita vastaan kovaa”, kertoi Pyrinnön valmentaja Kari Jussila.

”Meidän ykkösjoukkueessa suunnisti sekä rutinoituneita urheilijoita että ensikertalaisia ja kaikki viisitoista onnistuivat osuuksillaan erinomaisesti. Haanpää pääsi ankkuriosuudelle kakkosena haastamaan hienosti muiden kärkipään ryhmien ankkurit ja jännitys säilyi viimeiselle kilometrille asti, jolloin Anni osoitti jälleen maajoukkueurheilijan kykynsä.”

Pyrinnölle voiton toivat Miro Sivonen, Ida Jussila, Lotta Eerola, Janne Märkälä, Keijo Viilo, Pihla Lampinen, Annika Viilo, Jekabs Janovs, Topias Helminen, Mikko Eerola, Emilia Schmidt, Isabella Lillqvist, Tuomo Haanpää, Anton Kuukka sekä Anni Haanpää. Pyrintöläisten kakkosjoukkue suunnisti 23. sijalle ja kuntojoukkue sai hyväksytyn suorituksen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut