BC Nokian uudistunut joukkue avasi pistesaldonsa – ”Samalla tekemisellä kun jatketaan, alkaa tulosta tulemaan jokaisessa ottelussa”

BC Nokian Viivi Niskanen (oik.) tehtaili viime sunnuntain kotiottelussa komeat 16 pistettä Elsa Sorrin Jyväskylä Basketball Academyn sukkaan.

20.10. 20:18

Koripallo

Naisten ykkösdivarin finaalisarjassa viime huhtikuussa Torpan Poikien kakkosjoukkueelle taipunut BC Nokia on uudistunut reippaasti kuluvalle kaudelle, mikä tuo varmasti omat haasteensa kokoonpanon kasvamisen ja yhteen hitsautumisen suhteen.

”Käytännössä lähes koko ryhmän runko muuttui edellisestä kaudesta, kun suurin osa vastuunkantajista lähti muualle tai lopetti. Tosin nyt me ollaan nuori, nokialainen ja urheilullinen jengi”, kommentoi vastuuvalmentaja Aleksi Suominen.

”Joukkueen rivit koostuvat monesta omasta juniorista sekä aikuisista edustajista, mukana muun muassa kolme 2007 syntynyttä ja yksi 2006 syntynyt peluri. Tärkein kriteeri pelaajavalinnoissa on ollut halu kilpailla, meillähän on kasassa 20 nuorta naista, jotka sopivat tähän kuvioon.”

BC Nokian divarikausi käynnistyi lokakuun alussa 59–71-kotitappiolla Puhuttarille ja seuraavaksi Kataja Basket piti pisteet Joensuussa tiukoin loppulukemin 67–66, mutta viime sunnuntaina nokialaiset pääsivät korkkaamaan pistetilinsä kaatamalla JBA:n numeroin 65–60.

”Tavoitteena on olla joka päivä parempi, kilpailla, voittaa tilanteita sekä uskaltaa tehdä asioita, joita ei olla tehty aikaisemmin. Oppimisprosessi on ollut käynnissä kauden ensimmäisestä pelistä alkaen, viikonloppuna oltiin siinä vaiheessa, että mahdollistettiin kotivoitto. Samalla tekemisellä kun jatketaan, alkaa tulosta tulemaan jokaisessa ottelussa”, tuumi Suominen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut