Classicin kiireisellä kaudella pelaajarotaatio pelastaa paljon – ”Teemme seurassa päivittäin joukkueiden välistä yhteistyötä”

Classicin P22-ryhmän rosteriin kuuluva Tomas Nyström kiirehtii kuluvalla kaudella sinipaitojen riveihin myös armeijan harmaista.

30.9. 18:23

Salibandy

Viime keväänä P21-juniorien SM-pronssia ottanut Classicin joukkue jatkaa taivaltaan nyt 22-vuotiaiden ylemmässä alkusarjassa. Sinipaidat saalistavat syksyn taulukossa neljän taiston jälkeen kolmantena kahden täyden potin, yhden jatkoaikavoiton ja yhden jatkoaikatappion saldolla. P19-ikäluokassa SM-syksy on alkanut Classicin osalta puolestaan kolmella puhtaalla voitolla, mikä oikeuttaa tällä hetkellä kärkipaikkaan.

Seuran akatemiaedustajat huhkivat tälläkin kaudella tuttuun tapaan useissa valtakunnallisissa sarjoissa ja kymmenkunta kaveria urakoi samaan aikaan myös maanpuolustustehtävissä, joten haasteita sinipaidoilla varmasti riittää.

”Toki teemme seurassa päivittäin joukkueiden välistä yhteistyötä, jotta arjen laatu ja pelaajarotaatio saadaan varmistettua. Etenkin tässä vaiheessa kautta mennään yksilö sekä pelinkehitys edellä, jokaista ottelua lähdetään kuitenkin aina voittamaan”, kommentoi Classicin P22-ryhmän vastuuvalmentaja Jari Nyström.

”Huomattavaa on, että monet nuorista harjoittelee iltojen lisäksi ohjatusti myös aamuisin ja pelaamme siis useita eri sarjoja, joten arki on jatkuvaa kuormituksen seurantaa sekä arviointia.”

”Joukkue ei ole asettanut vielä kilpailullisia tavoitteitaan, mutta eiköhän ne siellä playoffeissa ole. Uskon, että kaikki kyllä haluaa olla huippukunnossaan pelaamassa kevään parhaita pelejä”, tuumasi Nyström.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut