Nuorten EM-sarjan ensikertalainen Samuel Jääskeläinen esitti kauden parastaan Piazzatorren reiteillä

Pirkkalalainen trialtaituri Samuel Jääskeläinen avasi kansainvälisen kautensa viime huhtikuussa Espanjan Pobladurassa, kuva on otettu sieltä.

22.9. 20:41

Trial

Pirkkalasta ponnistava 19-vuotias Samuel Jääskeläinen onnistui komeasti nuorten EM-urakan syyskuun alkupuolella päättäneessä tiukassa mittelössä Italian Piazzatorressa, kun kotiin vietäväksi napsahti kauden paras tulos, kuudes sija sarjapisteiden kera.

Samuelin EM-unelma toteutui kuluneena kesänä, hän ajoi eurooppalaisten kuljettajien rinnalla täyden kauden. Matkaan mahtui paljon positiivista ja tekemisen taso parani loppusuoralla, Skotlannin pientä epäonnistumista lukuun ottamatta. Italiassa myös neljäs sija oli otettavissa, siitä Samuel jäi uupumaan yhden virhepisteen verran. Jääskeläinen päätyi kansainvälisellä kaudella lopulta kolmanneksitoista.

Itsensä kovimpana kriitikkona tunnetun Samuelin kasvoilta oli luettavissa hienoista hymyä kysyttäessä, osuiko Italiaan nappisuoritus? ”Ei, yksi iso kömmähdys sattui, siitä otettu vitonen oli aivan turha. Muutoin oli hyvää tekemistä, keskittyminen säilyi läpi koko kilpailun ja ajo oli rentoa.”

"EM-sarja on tältä kaudelta ajettu, seuraavaksi keskitytään viimeiseen SM-osakisaan. Salossa edellisessä kisassa tulin kolmanneksi. Lisäksi pöydällä harkinnassa ovat Norjan PM-kilpailut, mutta niiden osalta tilanne on vielä auki”, kertoi Jääskeläinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut