TPV vei Kakkosen paikallisrevanssin, nousi samalla ensimmäisen putoajan paikalta tasapisteisiin TKT:n kanssa

Elisa Ilotun (vas.) TPV taipui kesäkuussa Tellu Korhosen TKT:lle Lamminpäässä luvuin 1–5, mutta vei nimiinsä revanssin viime maanantaina Kaupissa maalein 2–1.

9.9. 19:46

Jalkapallo

TPV kipusi vihdoin pois naisten Kakkosen putoajan paikalta kukistamalla kauden toisessa paikallistaistossa TKT:n maanantaina Kaupin iltavaloissa numeroin 2–1. Kisatovereiden Meri Kärki teki koitoksen avausosuman 37. minuutilla, mutta punapaitojen Elisa Ilottu tasoitti puntit nopeasti ja nousi joukkueensa sankariksi upottamalla myös voittomaalin tunnin kohdalla.

”Ymmärrettävästi meiltä tosi hermostunut ottelun alku, menetettiin paljon palloja ja TKT pääsi kääntämään vastaan. Onneksi kuitattiin johtomaali heti, sen jälkeen peli oli paremmin hallussa. Toiselle jaksolle jokainen nosti tasoa, saatiin sen myötä painetta enemmän hyökkäysalueelle. Hieno matsi täynnä tunnetta ja upea taistelu meidän pelaajilta”, kehui punaisten päävalmentaja Mikko Lepistö.

TPV puristi täydellä potilla tasapisteisiin Kisatovereiden kanssa ohi TPS:n kakkosryhmän. Punapaidat majailevat nyt sarjataulukon kahdeksantena, siniharmaat yhden pykälän verran edellä paremman maalieron turvin.

”Kokonaisuudessaan varsin tasainen peli. Ennen avausosumaa paikkoja oli tarpeeksi ja monista kulmapotkuista olisi pitänyt iskeä pallo häkkiin. Sitten kun maali tehtiin, niin kesti 30 sekuntia ja TPV kuittasi tasoituksen. Tätä ei saisi missään nimessä tapahtua, selkä suoristui hetkeksi”, tuumasi TKT:n luotsi Teemu Järvinen.

”Toisella jaksolla TPV voitti kaksinkamppailut ja meidän syötöt osuivat enemmän punaisille kuin sinisille. Ajatus ja jalat jäivät tauolla varmaan koppiin. TPV:n johtomaalin jälkeen ei löytynyt enää selvää kirivaihdetta, passivoiduttiin liikaa. Puolet ottelusta oli meiltä hyvää ja puolet huonoa. Puolikas hyvä ei tällä kertaa riittänyt. Vastustajalle kaikki kunnia voitosta, olivat paljon valmiimpia 90 minuutin peliin kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut