Tampereen vahvat tiikerit puolustavat Suomen mestaruutta finaalisarjassa, edessä revanssi espoolaisia vastaan

Tampere Tigers pääsi juhlimaan seurahistoriansa ensimmäistä Suomen mestaruutta viime kaudella, nyt joukkueella on oiva paikka napata toinen kulta putkeen 3. syyskuuta alkavassa finaalisarjassa.

28.8. 20:14

Baseball

Hallitseva Suomen mestari Tampere Tigers selvitti tiensä runkosarjan suvereenina ykkösenä suoraan syyskuussa pelattaviin finaaleihin. Ryhmä saalisti viidestätoista ottelusta neljätoista voittoa ja taipui siis vain kerran.

”Tigers on pärjännyt kauden SM-sarjassa komeasti. Joukkueen tilastot kertovat, että lyöntipelissä ollaan suoriuduttu paremmin kuin edellisellä kaudella. Ulkokenttäkin toimii hienosti ja rullaa vahvaa vauhtia. Melkein jokaisella pelaajalla näkyy aiempaa parempia tuloksia ja ilmapiiri on tällä hetkellä loistava”, kommentoi valmentaja Gabriel Rosell.

”Tigersin mestaruusjoukkueen kaksi avainpelaajaa, kuubalaislähtöiset Andrés Guerra sekä José Mesa päättivät lähteä sinne missä ruoho on vihreämpää, tai pitäisikö sanoa missä ruoho ylipäätään kasvaa. Meidän kotikenttä on hiekkainen parkkipaikka Pirkkahallin kupeessa, ei oikea baseball-kenttä.”

”Guerra ja Mesa siirtyivät Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli 2. Bundesliigaan, missä puitteet ovat kunnossa. He eivät olleet käytettävissä, mutta ovat todennäköisesti tulossa ensi kaudeksi takaisin oranssimustaan kokoonpanoon. Neuvottelut ovat käynnissä”, kertoi Rosell.

Tulevana lauantaina alkaviin, paras viidestä -menetelmällä taistelltaviin loppuotteluihin Tigers saa haastajakseen semifinaalien voittajan Espoo Exposin, joka pudotti Helsinki Puumat viikonloppuna voitoin 2–1. Viime syyskuussa Tampereen tiikerit kesyttivät SM-finaaleissa kestomenestyjä Exposin otteluvoitoin 3–1.

”Yleisömäärä on pysynyt Tigersin kotipeleissä pitkälti samana, paikalla on kannustanut 20–30 katsojaa. Uskoisimme, että finaaleissa meidän pienet katsomot saadaan kuitenkin täyteen, kun tehdään tapahtumasta kunnon baseball-fiesta”, tuumasi Rosell.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut