Ilveksen poikien tappioton putki katkesi Kaupissa – ”Se viimeinen kovuus jäi tällä kertaa uupumaan”

Akseli Puukon (kesk.) FC Lahti karkasi 2–0-johtoon lauantain ottelun toisen jakson alussa, eikä Justus Ojasen (33) Ilves onnistunut kirimään hyvästä taistelusta huolimatta kaulaa kiinni yhtä maalia enempää.

23.8. 17:03

Jalkapallo

P17-nuorten SM-sarjassa taistelevan Ilveksen tappioton putki päättyi viime lauantaina kotikentällä, kun Lahti teki onnistuneen ryöstöretken Kauppiin. Kahden täyden potin sekä yhden tasapelin jälkeen tamperelaiset joutuivat taipumaan lahtelaisille loppuluvuin 1–2 (0–1). Keltapaitojen ainokaisesta tiukassa kamppailussa vastasi Justus Ojanen 70 minuutin kohdalla.

”Tasainen ottelu, Lahti on tosi hyvä joukkue. Meille tuli vähän enemmän maalipaikkoja, mutta vieraat olivat tehokkaampia. Oli jännät paikat, kun haettiin kavennuksen jälkeen tasoitusta ja painettiin päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta aika loppui kesken. Se viimeinen kovuus jäi tällä kertaa uupumaan”, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Mikko Rainio.

”Positiivisen puolella mennään kuitenkin edelleen, ja ollaan saatu uusia ratkaisijoita kehiin. Samu Rainio teki tärkeän 2–2-tasoituksen edellisellä kierroksella PPJ:tä vastaan sekä upotti pelin viimeisellä kosketuksella 3–2-voittomaalin VPS:n vieraana.”

Ilveksellä on nyt kasassa kaikkiaan kahdeksan sarjapistettä, kun yksi pinna ropisi laariin karsintojen kolmospallin myötä. Tämä oikeuttaa tupsukorvat taulukon seitsemänteen sijaan, tosin lähes kaikilla edellä majailevilla joukkueilla on yksi taisto enemmän takana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut