Vaasan kuninkaallisilta karu vierailu Pyynikillä, pyhimykset taistelevat lauantaina pakkovoiton edessä

Wasa Royalsin laitahyökkääjät Alpha Jalloh (pallossa) ja Nico Barrow näyttivät pyhimyksille tekemisen mallia Pyynikillä viime viikonloppuna.

12.8. 8:00

Jenkkifutis

Wasa Royals saapui viime lauantaina mittaamaan Tampere Saintsin kuntoa Pyynikin urheilukentälle joukkueiden kauden toiseen kohtaamiseen ja taas vaasalaiset olivat selvästi vahvempia. Kamppailu päättyi vieraiden nimiin lukemin 41–7 (21–7).

Royals pystyi liikuttamaan palloa hyökkäyksessä tasaisesti juosten sekä nopealla heittopelillä, eikä Saintsin puolustus saanut aikaan tarvitsemiaan riistoja. Myös pyhimykset liikuttelivat pelivälinettä hyökkäyksessä, mutta sortuivat tärkeimmillä hetkillä joko rangaistuksiin tai pallonmenetyksiin.

Ottelun arvokkain pelaaja oli Royalsin laitahyökkääjä Nico Barrow, joka tehtaili suurimman osan Vaasan pisteistä ja oli näkyvä myös puolustuksen puolella usealla taklauksellaan aloituslinjan takana.

Pyhimysten onnistujiin voi laskea keskushyökkääjä Matti Airaksisen, joka urakoi ahkerasti läpi koitoksen ja pääsi muutamaan otteeseen livahtamaan vaasalaispuolustuksen taklaajilta. Laitahyökkääjä Eero Hiltunen otti pari upeaa koppia, jossa hän sai näytettyä nopeuttaan. Puolustuksen tukimies Vilho Ruoste oli varsinkin taiston alussa vahva tehden isoja pysäytyksiä.

Vaasalaiset johtavat miesten ykkösdivisioonaa tällä hetkellä ilman tappioita. Saints sinnittelee puolestaan kolmantena, kun runkosarjaa on kaksi ottelua jäljellä, joten tappioita pyhimykset eivät enää kestä, mikäli joukkue mielii edetä mestaruuskamppailuun Spagettimaljaan. Tulevana lauantaina tamperelaiset asettuvat tärkeään vieraspeliin Pori Bearsia vastaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut