Saintsin miehet ottivat takkiin tiukassa taistossa Vantaalla, hyökkäyksen tutut virheet toistuivat taas

Matti Airaksisen (7) pyhimykset eivät aivan löytäneet keinoja TAFTin kaatamiseen viime viikonloppuna. Tulevana lauantaina Saints palaa Pyynikille isännöimään Wasa Royalsia.

4.8. 18:02

Jenkkifutis

Tampere Saintsin miehet joutuivat taipumaan divarikauden kolmannessa ottelussaan sunnuntaina Vantaalla TAFTia vastaan lukemin 7–21 (7–14). Tilastollisesti pyhimykset voittivat koitoksen edetyt jaardit ja pallonriistot, mutta hävisivät tärkeimmissä eli tehdyissä pisteissä.

Taistelu oli tiukka ja ratkaisevaksi osa-alueeksi nousi Vantaan hyökkäyksen varmuus, tamperelaiset taas väläyttelivät isoja pelejä, mutta eivät saaneet heittohyökkäykseensä tasaisuutta.

Saints joutui aloittamaan liki kaikki hyökkäysvuoronsa syvältä omalta kenttäpäädystä. Vantaalaisten valmennus oli paremmin valmistautunut otteluun ja sai pelaajat oikeisiin paikkoihin, vieraiden hyökkäys sortui puolestaan samoihin virheisiin mitkä ovat vaivanneet ryhmää koko alkukauden.

Hyökkäys on yksi divarin vaarallisimpia ja heikkouksia ei löydy paperilta, mutta harmeja ovat tuoneet ajoituksen sekä tasaisuuden puute. Saintsin puolustukseen homma ei kaatunut, vaan tyypillisesti pallonriistoja saatiin useampia.

Pyhimysten onnistujiksi voidaan nostaa koko hyökkäyksen linja ja vahvasti juossut Matti Airaksinen sekä puolustuksen puolelta nuoret kehittyvät pelaajat, jotka kasvattavat rooliaan jatkuvasti kauden edetessä.

Takamiehet Severi Hämäläinen ja Oskari Hämäläinen ottivat kumpikin syötönkatkot, tukimies Roope Jukko pysäytti pallonkantajan aloituslinjan takana 2,5 kertaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut