Tampere Saints nousi kolmoseksi lohjalaisten leijonien kaadolla – ”Pyhimysten puolustus oli todella köysissä toisella puoliskolla”

Lotta Ahosen (4) ja Suvi Mikkosen (10) Tampere Saints on voittanut Vappu Kuokkasen (vas.) Lohja Lionessesin nyt kahdesti kuluvalla Vaahteraliigan kaudella.

14.7. 2:15

Jenkkifutis

Tampere Saintsin naiset avasivat kautensa Vaahteraliigassa 14. toukokuuta voittamalla Lohja Lionessesin Pyynikillä 44–28 ja veivät nimiinsä myös joukkueiden seuraavan keskinäisen kohtaamisen, tällä kertaa viime sunnuntaina luvuin 52–41.

Leijonat onnistuivat piipahtamaan kotonaan 13–6-johdossa toisen jakson alussa, mutta tamperelaiset siirtyivät pian tämän jälkeen keulille, eivätkä luovuttaneet piikkipaikkaa taistelussa enää kertaakaan. Lohja kolkutteli kannoilla kolmen pinnan päässä kahdesti viimeisen neljänneksen aikana, mutta Saintsin kantti kesti ja näin tärkeä potti lähti pyhimysten matkaan.

”Tämä oli fyysinen, reilu ja rehti ottelu, tosin jostain syystä Lohja on usein meille aika vaikea paikka. Pyhimysten puolustus oli todella köysissä toisella puoliskolla Lohjan pelinrakentajan Aada Salmisen vauhdissa, hänelle taisi tulla yli 200 juoksujaardia”, kommentoi Saintsin luotsi Mikko Aspinen.

”Meidän hyökkäys pystyi kuitenkin vastaamaan haasteeseen Emilia Rädyn sekä Emma Kammosen johdolla, hyökkäys ja erikoisjoukkueet toivat pelin ratkaisun. Repäistiin myös puoliajalle mukava 30–13-kaula, mikä kantoi nyt loppuun asti.”

Voiton myötä tamperelaiset nousivat samalla sarjataulukon kolmoseksi ohi tasapisteissä kärkkyvän Mikkeli Bouncersin, kun liigakautta on seitsemän koitosta kaikilla takana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut