Nokian salama-alku riitti sarjanousija Melodyn kaatoon, Kolmonen palaa kesätauolta heinäkuun lopulla

Niko Walleniuksen (edessä) FC Melody ei päästänyt Rike Kausialan (17) ja Matias Hakarin (16) Nokian Palloseuraa helpolla viime tiistai-iltana Lamminpäässä.

10.7. 23:38

Jalkapallo

FC Melodyn ja Nokian Palloseuran välinen rästipeli pelattiin pois Kolmosen kauden kalenterista ennen pientä kesätaukoa viime tiistaina Lamminpään nurmella. Nokialaiset avasivat koitoksen salamana kirmaten 2–0-johtoon ensimmäisen viiden minuutin aikana kapteeni Samu Jokelan vastatessa molemmista maaleista, mutta siihen vierailijoiden hanat tyrehtyivät.

Sarjanousija ei tuplaiskusta lannistunut, vaan pisti kapuloita rattaisiin varsinkin ottelun toisella puoliskolla ja onnistui upottamaan kavennuksen koitoksen 57. minuutilla Matti Jokisen toimesta. Isäntien kiri jäi kuitenkin numeroihin 1–2, joten voittoa tuuletti lopulta NoPS, joka lähti lomille sarjan kakkosena. Myös Melody on pärjännyt varsin mukavasti pitäen nyt taulukon kuudetta sijaa.

"Lamminpään sametilla nähtiin viihdyttävä kohtaaminen, jossa viiletettiin päästä päähän. Tehtiin alkuun terävästi kaksi osumaa painostaen samalla vastustajaa, tämä loi mahdollisuudet lisämaaleihin. Sen jälkeen mentiin kuitenkin karnevaalipalloon mukaan ja oma peli kärsi. Kolme pistettä on pääasia ottelusta ja yleisökin sai viihdettä iltaan", tiivisti nokialaisten vastuuvalmentaja Eero Kanerva.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut