Dream Team rokkasi Suomen sekä Euroopan mestaruuteen – ”Päätimme että nyt jos koskaan on meidän vuosi

Dream Team Dancersin riemu repesi Ateenan EM-kisoissa villeihin kultajuhliin, jotka jatkuivat suurimmalla osalla joukkueesta Kreikassa Aeginan saarella lomaillen.

10.7. 12:49

Cheerleading

Tamperelainen Dream Team Dancers sinetöi sunnuntaina 3. heinäkuuta cheerleadingin EM-areenalla aikuisten tanssisarjan kullan ylivoimaisella pistepotilla. Kaksi viikkoa aiemmin joukkue vei Espoossa jo yhdeksännen peräkkäisen Suomen mestaruutensa. Molemmat olivat lajin ensimmäiset livetapahtumat pandemian jälkeen.

”Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun SM- ja EM-kilpailut järjestettiin näin lähellä toisiaan ja kaksipäiväisinä, semifinaali miteltiin lauantaina, finaali sunnuntaina”, kertoi Dream Teamin valmentaja Tiina Tiitola.

”Kevät on ollut tosi rankka osan meidän edustajista valmistautuessa ensin maajoukkueen mukana huhtikuun MM-kilpailuihin, jonka jälkeen Ateenan EM-haasteisiin valmistautuminen piti tehdä erittäin tiiviillä aikataululla. Se mahdollisti toisaalta uudenlaisen rutiinin rakentamisen EM-lavalle. Rutiini ohjelmaan ja kilpailemiseen oli tosi hyvällä tasolla Kreikan koitoksissa.”

”Tätä EM-kultaa on jahdattu pitkään, minkä vuoksi se maistuukin erityisen hyvältä. Edellinen mestaruus meille tuli 2015. Lisäksi haasteet kovenevat vuosi vuodelta, kun taso nousee ympäri Eurooppaa”, tuumasi joukkueen kapteeni Henrietta Taussi.

Edellisen kerran EM-mitaleista miteltiin 2019 heinäkuussa Pietarissa, josta Dream Team toi kotiin hopeaa. ”Koronan tuoma tauko kisaamiseen on ollut vaikea, onneksi kokoonpanomme on säilynyt läpi pandemian lähes samana”, kommentoi tamperelaisryhmän toinen valmentaja Jenna Rajala.

”Kun livenä pidettävät EM-tapahtumat alkoivat näyttämään viime syksynä taas mahdollisilta, päätimme että nyt jos koskaan on meidän vuosi. Tämä yhteinen unelma on näkynyt ja kuulunut tekemisessä jokaisissa treeneissä.”

Viivi Kettulan sekä Saara Hynysen loihtima rokkiteemainen koreografia rakennettiin tammikuussa ja siitä muodostui joukkueen ehdoton suosikki. Valloittava ohjelma yhdistettynä unelmatiimin energisyyteen ja Euroopan parhaaseen tanssitekniikkaan tarjosi voittavan paketin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut