Krikettiturnaus tuo yhteisöjä yhteen Hervannassa, Tam Bangla Premiere League pelattiin jo seitsemättä kertaa

Hervannassa kesäkuun alussa pelatussa turnauksessa joukkueiden kapteeneina toimivat Towfiq Omi (vas.), Syed, Arif Billah sekä Saiful Islam.

22.6. 16:37

Kriketti

Tampereella asuva bangladeshilainen yhteisö on kehittänyt oman versionsa kriketin lyhyestä muodosta ja aloittanut pelin turnaukset Hervannan kentällä vuonna 2016. Uudistetussa versiossa mukana on 72 palloa ja vastakkain 11 pelaajaa noin kaksi tuntia kestävässä ottelussa.

Suosiotaan vuosien varrella kasvattanut tapahtuma pidetään nimellä Tam Bangla Premiere League, ja tällä kertaa bangladeshilaisten isäntien ohella Hervannan koitoksiin saapui intialaisia, pakistanilaisia, srilankalaisia sekä afganistanilaisia osallistujia.

Turnaukseen ilmoittautui kaikkiaan 56 pelaajaa, joista koostettiin neljä joukkuetta ja nämä nimettiin Bangladeshin suurten kaupunkien mukaan: Dhaka, Chittagong, Khulna sekä Sylhet. Tam Bangla Premiere Leaguen historian yksi jännittävimmistä loppuotteluista meni Chittagongin nimiin, Dhaka sijoittui hyväksi kakkoseksi.

“Urheilu todella tuo ihmisiä yhteen. Finaalin aikana yleisössä oli paljon joukkueiden kannustajia, mutta myös paikallisia asukkaita, jotka jäivät katsomaan ja ihmettelemään pelin kulkua”, kommentoivat TBPL:n taustajoukot.

”Olemme erittäin tyytyväisiä nyt jo seitsemättä kesää peräkkäin pelattuun tapahtumaan. Tämä on yksi pitkäaikaisimmista ulkomaalaisten yhteisöjen pitämistä turnauksista Tampereella ja jopa koko Suomessa.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut