TPV:n naiset tuplasivat maalisaldon Turussa, mutta Kakkosen kauden pistetili näyttää edelleen nollaa

Kapteeni Niina Huotarin punapaidat jahtaavat kauden avauspisteitään seuraavan kerran ensi lauantaina 18. kesäkuuta Musan Salaman vieraana Porissa.

13.6. 23:43

Jalkapallo

TPV:n naisten edustus ei onnistunut ponnistamaan ylös valtakunnallisen Kakkosen viimeiseltä sijalta ja pisteiden nollakerhosta viime sunnuntaina Turun Weikkojen vieraana Raunistulassa.

Kauden kuudennen koitoksen ensimmäinen puolikas tarjosi tosin paljon positiivista tamperelaisille, kun kevään maalisaldo kasvoi kerralla kolmesta kuuteen. Elisa Ilottu tasoitti taistelun, Esra Erden vei ryhmänsä keulille ja Essi Vilonen siirsi vieraat 3–1-johtoon 42. minuutilla, mutta siihen TPV:n hanat harmillisesti tyrehtyivät.

TuWe kavensi vielä ennen taukoa ja tehtaili tyrmäävän triplan muutaman minuutin sisään runsas vartti ennen viimeistä vihellystä. Näin lukemiksi heilahti 5–3 kotijoukkueen hyväksi.

"Nyt taisteltiin avausjakso jo aika hyvin. Säädettiin tällä kertaa tekemistä täysin erirytmiseksi, ja puolustettiin paljon tiiviimmin kuin aikaisemmin", kommentoi TPV:n päävalmentaja Mikko Lepistö.

"Turkulaiset pääsivät johtoon alussa liian helposti, mutta otettiin ottelu haltuun sen jälkeen, painettiin prässi päälle ja saatiin tulosta aikaiseksi. Toisella jaksolla tahti alkoi kuitenkin hiipua, ja meidän mustalla hetkellä vastustaja teki kolme nopeaa maalia. Siihen peli myös ratkesi."

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut