Kisatoverit avasi Kakkosen pistetilinsä punapaitojen kustannuksella – ”Meille tehdään hirveän helposti maaleja tällä hetkellä”

Essi Vilosen (oik.) ja Lotta Nybergin TPV joutui taipumaan Saimi Linnakylän ja Nonnu Jukkalan (vas.) TKT:lle viime tiistaina luvuin 1–5.

9.6. 22:47

Jalkapallo

Naisten Kakkosen kauden ensimmäinen paikalliskamppailu pelattiin tiistai-iltana Lamminpään aurinkoisella ja komealla nurmella, jossa kotijoukkueen roolin otti TPV ja vieraaksi merkittiin TKT.

Kummallakin kokoonpanolla oli ennen koitosta sarjataulukossa pisteitä pyöreät nolla nihkeän alkukevään ja neljän tappion myötä. Tampereen Kisatoverit järjesti nyt kuitenkin melkoiset maalijuhlat murskaamalla punapaidat lukemin 5–1 (2–1).

”Saatiin vihdoin ketsuppipullon korkki auki. Syötöt osuivat hyökkäyspäässä omille ja tykkäsin siitä, että nämä olivat tekemällä tehtyjä maaleja, teräviä laukauksia ja viimeistelyjä”, kommentoi TKT:n luotsi Teemu Järvinen.

”Uskottiin kyllä, että jaksamme juosta koko 90-minuuttisen vastustajaa paremmin. TPV:llä näyttikin bensa hieman loppuvan toisella jaksolla, välit kasvoivat ja pallonhallinta hiipui. Toki meiltäkin hyytyivät voimat ottelun mittaan, tämä oli kauden ensimmäinen tapahtuma nurmella, ja vaihtoon tulleet pelaajat sanoivat, että jalat ovat aivan finaalissa.”

Yksi ottelun käännekohdista saattoi tapahtua heti kamppailun alussa, kun punaisten 1–0-puskumaali vihellettiin paitsioksi ja siniharmaat puolestaan onnistuivat menemään johtoon pian tämän jälkeen.

Kisatovereista verkkoja heiluttivat Minna Sippola kahteen otteeseen avausjaksolla, toisella puolikkaalla Tiia Ala-Hakuni upotti tuplasti sekä Emma Rantamaa kertaalleen. TPV:n ainoan iski Veera Räkköläinen.

”Meille tehdään hirveän helposti maaleja tällä hetkellä. Tämä on asia, mikä pitää ratkaista, jos halutaan raapia sarjasta pisteitä”, tuumasi punapaitojen päävalmentaja Mikko Lepistö.

”Meillä oli paljon poismuuttajia viime kauden jälkeen ja todella huono talvi, joten pienellä ollaan menty. Joukkueemme alkaa vasta kasautua.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut