Tampereen Sisulla mitalijuhlaa naisten sekä nuorten sarjassa – Mineteille SM-kisojen kultaa, Minetit Juniorille hopeaa

Minetit Junior (kuvassa) sekä Minetit nähdään seuraavaksi Tampereen Nokia-areenalla nuorten Challenge Cupin ja naisten World Cupin kolmannessa osakilpailussa 8.–10. kesäkuuta.

5.6. 22:04

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelun SM-kisat järjestettiin toukokuun loppupuolella Turussa Kupittaan urheiluhallissa. Tampereen Sisun Minetit Junior saavutti uudella, koreografi Antton Laineen käsialaa olevalla haastavalla ohjelmalla nuorten sarjan hopeaa pistein 37,350.

Näyttävä feeniks-aiheinen teos on nähty vasta muutamassa kilpailussa ja suoritukset ovat parantuneet kerta kerralta. Odotukset kohti kansainvälisiä areenoja huipentuvaa kautta ovatkin korkealla. Kultaiset mitalit pujotettiin Olarin Voimistelijoiden OVO Junior Teamin kaulaan ja kolmanneksi ylsi Lahjan Tyttöjen Sanix Valens Junior.

Naisten sarjan hallitseva maailmanmestari, Sisun sekä Voimisteluseura Illusionin yhteistyöjoukkue Minetit otti puolestaan odotetusti SM-kultaa. Alkukisassa tuli hieman haparointia ja finaalipäivään ryhmä lähti toiselta sijalta. Finaali oli kuitenkin erittäin onnistunut ja se ratkaisi mestaruuden Minettien hyväksi.

”Voitto tuo lisämotivaatiota ja itsevarmuutta seuraaviin kisoihin. Olemme tyytyväisiä, että pystyimme parantamaan finaaliin ja saimme tehtyä hyvän suorituksen”, kommentoi Minettien kapteeni Sanni Hartman.

Hopeasijalle nousi Olarin Voimistelijoiden OVO Team, pronssia nappasi Pakilan Voimistelijoiden, Attituden Sportin ja Elisen yhteisjoukkue Gloria.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut