Pyhimysten pitkä matka itään päättyi pettymykseen, ensi lauantaina Saints kohtaa Raision ryhmän Pyynikillä

Emilia Rädyn pyhimykset johtivat Mikkelissä niukasti toiselle puoliajalle mentäessä, mutta Satu Tykkyläisen (vas.) Bouncers vei lopulta ottelun voiton luvuin 27–14.

25.5. 22:09

Jenkkifutis

Naisten Vaahteraliigan toisen kierroksen ottelu kuljetti Tampere Saintsin Mikkeliin, kun pyhimykset kohtasivat viime sunnuntaina Vaahteraliigan konkarijoukkueen Bouncersin. Aurinkoisella Urpolan kentällä taisteltiin viimeiseen neljännekseen saakka todella tasainen ottelu, jossa erityisesti kokoonpanojen puolustukset ottivat suurta roolia.

Mikkeli teki avausmaalin, mutta sen jälkeen koitos eteni pisteittä miltei puoliajalle saakka. Vain puoli minuuttia ennen taukovihellystä Saintsin pelinrakentaja Emilia Räty ja laitahyökkääjä Lotta Ahonen rakensivat heittohyökkäyksellä maalin ja Emma Kammonen juoksi onnistuneesti lisäpisteet, joten vierailijat siirtyivät tässä vaiheessa 8–7-johtoon.

Toisella puolikkaalla ja ottelun loppua kohden kotijoukkue käänsi taiston kuitenkin edukseen. Mikkeli tuuletti maalia uudelleen kolmannen jakson alkupuolella, ja vaikka pelinrakentaja Räty tasoitti tilanteen vielä hetkeksi, nappasi Bouncers kahdella viimeisen neljänneksen touchdownilla ottelun nimiinsä luvuin 27–14.

Saintsin naisten päävalmentaja Mikko Aspinen antoi sunnuntain voitosta kaiken kunnian vastustajalle, mutta sadatteli myös kokoonpanonsa erheitä:

”Mikkelin rutiini ja suoritusvarmuus olivat tällä kertaa liikaa meille. Tehtiin virheitä hyökkäyksessä pallonmenetysten, lippujen ja huonojen pelikutsujen kanssa. Puolustuksen osalta annettiin liikaa löysää sekä taklattiin huonosti.”

”Toki paljon oli hyvääkin, saatiin juoksupeli rullaamaan parhaimmillaan hienosti ja heitossa kaikki laitahyökkääjät paremmin mukaan otteluun."

Nyt pyhimykset keskittyvät jo seuraavaan kotikoitokseensa, kun tulevana lauantaina 28. toukokuuta kello 12 alkaen Pyynikin urheilukentällä tielle asettuu raisiolainen West Coast Phoenix.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut