EM-rasteilla rullaa vahva edustus Pirkanmaalta – ”Jalkeilla on varmasti iskukykyinen joukkue niin aikuisten kuin nuortenkin sarjoissa”

Liettuan EM-haasteissa taitojaan mittaava Kooveen Marika Hara nappasi kotimaan kauden avauskisan voiton Lempäälän Hakkarissa.

20.5. 13:18

Pyöräsuunnistus

Pyöräsuunnistuksen EM-mittelöt ajetaan 19.–22. toukokuuta Ignalinassa Liettuassa. Ohjelmassa on mukana aikuisten EM-koitosten ohella 20- ja 17-vuotiaiden nuorten sarjat. Suomi lähtee kauden ensimmäisiin arvokisoihin kaikkiaan 32 urheilijan joukkueella, ja Pirkanmaalta matkassa on mittava edustus.

Liettuassa suunnistavat Kooveen riveistä Marika Hara, Henna Saarinen, Annika Rantanen ja Eevert Kenttämies, Pyrinnöstä Saara Yli-Hietanen, Juha Lilja, Kaarina Nurminen, Silja Yli-Hietanen ja Aapo Liponkoski, Hiiltomiehistä Salla Mustikkamaa, Kaisla Häkkinen, Pihla Häkkinen ja Eemil Koskinen sekä Tarpian Suunnasta Emma-Riikka Laamanen.

Lisäksi seudulla opiskelevat ja Tampereen Urheiluakatemiassa harjoittelevat Eveliina Välimaa Vaasan Suunnistajista sekä Teemu Kaksonen Ylistaron Kilpa-Veljistä vahvistavat ryhmän rivejä.

”Nyt jaettavien EM-mitalien lisäksi kaudella kisataan heinäkuussa Ruotsin Falunissa MM-tapahtuman merkeissä. Myöhäisestä keväästä huolimatta maajoukkue on päässyt valmistautumaan hyvin EM-kisoihin kotimaan sekä ulkomaan leireillä, jalkeilla on varmasti iskukykyinen joukkue niin aikuisten kuin nuortenkin sarjoissa”, tuumasi Suomen maajoukkueen päävalmentaja Mika Häkkinen.

”Joukkueessa on mukana useita viime kesän MM-mitalisteja sekä kevään leirien perusteella nälkäisiä ja kovakulkuisia haastajia. Ryhmän tuoreita menestysodotuksia pohdittaessa voidaan nostaa esiin Juha Lilja ja Teemu Kaksonen, jotka ikänsä puolesta pääsevät mukaan myös kuluvalle kaudelle 2022 esiteltyyn U23-sarjan maailmancupiin.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut