Kotikylän koirakoita valittiin nuorten maajoukkueeseen, Tytti ja Roosa tulessa agilityn MM-kisoissa Vantaalla

Agilityn vuoden 2022 Suomen nuorisomaajoukkueessa kilpailevat Tampereelta Tytti Vehkalahti (vas.) ja koiransa Eppu sekä Roosa Salo ja Luna.

12.5. 13:33

Agility

Tampereen Seudun Koirakerhon kasvatit, 15-vuotias Roosa Salo sekä 18-vuotias Tytti Vehkalahti on valittu nuorisomaajoukkueeseen edustamaan Suomea heinäkuussa pidettävissä junioreiden avoimissa MM-kisoissa.

Roosa sekä Tytti taituroivat siis 15–18-vuotiaiden sarjassa, ja kummankin kumppanit ovat shetlanninlammaskoiria. Salo kisaa Lunan kanssa ja Tytti peräti neljän eri koiran eli Sisun, Epun, Kisun ja Sykkeen kanssa.

Junioreiden MM-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Vantaalla 14.–17. heinäkuuta ja mittelöihin saapuu 400–500 osallistujaa noin 25 maasta. Suomen väreissä nähdään kaikkiaan 40 koirakon joukkue.

”Olen todella kiitollinen, että pääsen edustamaan maatamme MM-tasolla. Odotan paljon sitäkin, että pääsen monen vuoden jälkeen kansainvälisiin kisoihin näkemään ystäviäni ympäri maailman. Uskomatonta ja huikeaa,” tuumasi Vehkalahti, joka mittelee Suomen riveissä lisäksi World Agility Openissa Hollannin Ermelossa ensi viikolla 19.–22. toukokuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut