Classicin nuoret kavensivat välierät tiistain kotitrillerissä, sarja katkolla Indiansille taas lauantaina

Tomi Mikkolan (vas.) Classicin ja Amos Jäppisen Indiansin väliset pudotuspelit jatkuvat lauantaina Tapiolan urheiluhallissa. Mahdollisen viidennen välierän vuoro on Lempäälän Ideaparkissa ensi maanantaina.

6.5. 19:59

Salibandy

Classic hakee kovia haasteita P21-nuorten SM-kauden pudotuspeleissä näköjään oikein urakalla. Puolivälierissä Jyväskylän Happeeta vastaan runkosarjan ykköseksi yltäneet tamperelaiset tykittivät jatkoon vasta viidennessä kamppailussa, tuolloin komein 11–2-lukemin, ja välierissä sinipaidat taas tekevät jännittävää taivalta Espoon Indiansia vastaan.

Espoolaiset nappasivat kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä viemällä voiton viime lauantaina luvuin 8–4 sekä maanantaina maalein 6–4, mutta tiistai-iltana oli tamperelaisten vuoro juhlia tiukkaa 5–4-kaatoa kotikentällään. Sarjan tilanne on nyt Indiansin hyväksi 2–1, joten Classicin ryhmä joutuu uudelleen selkä seinää vasten lauantaina 7. toukokuuta vieraissa.

”Kaikki kolme välierää ovat olleet samanlaisia tasaisia taistoja, maalin tai kahden pelejä. Indiansin joukkue on saanut paljon vahvistuksia riveihinsä pudonneesta liigaporukasta puolivälierien alusta asti, meille tulee miesten puolelta kolme kaveria apuun lauantaiksi”, kertoi Classicin päävalmentaja Vesa-Matti Virtanen.

”Meillä on ollut haasteita päästä hyökkäysalueelle ja maalintekopaikoille, mutta kolmannessa osassa löydettiin siihen lääkettä ja saatiin käännettyä kohtaaminen meille. Lauantaina lähdetään taisteluun jälleen nollista ja teroitetaan niitä seikkoja, millä otettiin voitto edellisessä koitoksessa.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut