Sisun edustajia taituroi kärkisijoille MM-karsinnassa, seuran junioreille paikat Portugalin kisoihin kolmessa sarjassa

Viime viikonlopun karsinnoissa varmaa työtä tehneet Anniina Nääppä ja Sampo Nousiainen nähdään tulevissa MM-kisoissa yhdessä nuorten parisarjassa.

30.4. 13:46

Kilpa-aerobic

Nousiaisissa saatiin jännätä viime viikonloppuna kilpa-aerobicin toisten MM-karsintojen parissa. Myös Tampereen Sisun voimistelijat lähtivät jahtaamaan matkalippuja kesäkuussa Portugalissa järjestettäviin arvokisoihin.

Sampo Nousiainen poikien yksilösarjassa sekä Anniina Nääppä yhdessä Nousiaisen kanssa nuorten parisarjassa olivat käytännössä jo varmistaneet paikkansa MM-koneeseen. Sampo ja Anniina urakoivat vahvat suoritukset vieden parisarjan kultaa pistein 18,900. Poikien ainoana kilpailijana Nousiainen tykitti pisteet 19,150.

Nuorten joukkuesarjassa Anniina, Sampo sekä Anni Pulkki tekivät varmaa työtä sijoittuen toiseksi pistein 18,450. Voiton nappasi järjestävän seuran, Turun Urheiluliiton joukkue pisteillä 18,900.

Tyttöjen yksilösarjassa Sisun Anni Pulkki otti näyttävällä suorituksellaan hopeaa pistein 19,250, mutta tähän sarjaan kukin maa voi ilmoittaa vain yhden osallistujan, joten MM-paikka meni nyt Turun Urheiluliiton Hilda Laaksoselle. Anniina Nääppä sijoittui tyttöjen viidenneksi.

Naisten joukkuesarjassa taisteltiin tiukasti ainoasta edustuspaikasta. Sisun sekä Jyväskylän Naisvoimistelijoiden yhteistyökolmikko Auli Ollila, Lumi Vahteristo ja Nea Hukkanen suuntasi koitokseen haastavalta kolmannelta sijalta. Ohjelmassa sattui kuitenkin kaksi isoa virhettä ja ne sinetöivät harmillisesti sen, että sisulaiset jäivät ilman lippua Portugaliin.

”Kilpailu oli kahtiajakoinen, kun meidän juniorit onnistuivat, nousivat karsinnan 1. sekä 2. sijoille ja saivat lopulta paikat koneeseen. Toisaalta naisten sarjan epäonnistumiset harmittavat, kun joukkue on tehnyt kovasti töitä ja MM-edustus on ollut jo pitkään tavoitteena, totesi Sisun valmentaja Tiina Koljander.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut