Pyrinnön U17-junnut juhlivat kauden loppusuoralla – ”Pojat ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että hyvä kun ei annettu periksi”

Pyrinnön U17-ryhmä pudotti välierissä helsinkiläisen WB-Pantterit otteluvoitoin 2–1 sekä finaalisarjassa Turun Namikan suoraan 2–0.

21.4. 2:00

Koripallo

U17-poikien SM-kauden koitoksissa runkosarjan neljänneltä sijalta ja 14 pisteen päässä piikkipaikasta pudotuspeleihin ponnistanut Pyrintö napsi loppusuoralla koko potin nimiinsä. Tamperelaiset kirmasivat juhlimaan mestaruutta päättäen finaalitaistot suvereeniin 107–56-voittoon Turun Namikasta.

Pyrintö joutui taipumaan välierien alkuun runkosarjaa puhtaalla 18 kaadon suoralla hallinneelle WB-Panttereille 68–75, mutta vei seuraavat osaottelut numeroin 69–59 ja 95–92. Ensimmäinen finaali turkulaisia vastaan meni Pyrinnölle lukemin 78–66 ja toinen tyrmäävästi peräti 51 pisteen erolla. Pronssikamppailussa Helsingin Namika jätti WB-Pantterit nuolemaan näppejään luvuin 64–56.

”Hienoa, että nämä pojat ovat jaksaneet harjoitella laadukkaasti koko ajan. Takana ovat koronavuodet, jotka koettelivat etenkin tämän ikäisiä pelaajia, joiden piti päästä tosissaan kilpailemaan ensimmäistä kertaa valtakunnan sarjoissa, mutta kaksi kautta peräkkäin sarjat keskeytyivät”, kommentoi Pyrinnön päävalmentaja Jami Eskelinen.

”Motivaatio oli kyllä koetuksella, mutta nyt meidän pojat ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että onpa hyvä kun ei annettu periksi.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut