Pyrintö veti pidemmän korren divarin paikalliskamppailussa, tamperelaiset nousivat kahden pisteen päähän BC Nokiasta

Pyrinnön tuore amerikkalaisvahvistus Rehema Franklin pussitti joukkueensa parhaana 21 pistettä Enni Pihlajamäen (42) BC Nokiaa vastaan Pyynikillä.

17.3. 2:00

Koripallo

Naisten ykkösdivisioonassa käytiin viime sunnuntaina odotetun kiivas paikalliskamppailu Pyrintö Akatemian ja BC Nokian välillä. Pyynikille saapuneita vieraita laajempaa rosteria peluuttanut Pyrintö sai pidettyä koitoksen hallinnassaan koko 40 minuutin ajan ja oli vahvempi etenkin levypalloissa, mikä vei tamperelaiset lopulta yhdeksän pisteen voittoon lukemin 70–61.

Pyrintö Akatemia vahvisti helmikuun puolella rivejään amerikkalaisella Rehema Franklinilla, jonka tehtävä pelinrakentajan roolissa on tehtailla pisteitä sekä luoda vapaita heittopaikkoja muille.

Rehema upotti ensimmäisessä ottelussaan sarjan häntäpään Panttereiden vieraana huimat 51 pistettä ja onnistui korinteossa kohtuullisesti myös nokialaisia vastaan kirjaten 21 pisteen potin. BC Nokian tehokkain sunnuntaina oli totutusti Ellen Järvinen 26 pisteellä.

”Joukkueemme tulee olemaan pudotuspeleissä vieläkin vahvempi, kunhan kokoonpanoon saadaan muutama loukkaantunut ja sairaana ollut pelaaja. Meidän selvä tavoite on voittaa ykkösdivisioona ja pelata siten myös ensi kaudella sekä Korisliigaa että divaria”, kommentoi Pyrinnön naisten päävalmentaja Antti Nikkilä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut