Iskun naiset keräsivät tärkeitä pisteitä vieraskiertueelta – runkosarjan voitto on nyt todella lähellä

Camilla Lehdon (vas.), Enni Saaren, Karoliina Viitaniemen ja Carina Lehden Rantaperkiön Iskun pistekeskiarvo on 2,65 ennen runkosarjan viimeistä kierrosta ja kakkosena vaanivan Vaasan Kiiston 2,50.

11.3. 2:00

Lentopallo

Iskun naiset haastoivat viime viikonloppuna Riemun Jyväskylässä ja Jujun Joensuussa. Lauantain tiukka kamppailu päättyi niukasti Riemun laariin lukemin 3–2 (10–25, 26–24, 29–27, 15–25, 15–7), näin tamperelaiset keräsivät vieraskiertueen ensimmäisestä taistelusta pottiinsa yhden sarjapisteen.

Sunnuntaina vierailijat haastoivat siis liiganousua jahtaavan Jujun. Iskun rutiini riitti makoisaan voittoon luvuin 3–1 (25–18, 19–25, 25–22, 25–12). Tamperelaiset pitävät edelleen kauden kärkipaikkaa hallussa ja nyt kerätyt pisteet ovat todella tärkeitä, kun runkosarjan voittaja tullaan ratkaisemaan Vaasan Kiiston ja Rantaperkiön porukan välillä.

Iskun naiset suuntasivat tien päälle hieman kapeammalla rosterilla, mutta tämä ei ryhmän kuvioita pahemmin sekoittanut. Isku esiintyi molemmissa koitoksissa lähellä omaa tasoaan ja näytti sunnuntaina, että joukkueessa jokainen haluaa viedä runkosarjan nimiinsä. Kapteeni Camilla Lehto oli helpottunut pitkän matkan päätteeksi ja mielissään omiensa esityksistä.

”Mahtava reissu. Päästiin viettämään aikaa keskenämme ja mikä tärkeintä, pelaamaan laadukasta naislentopalloa sekä Jyväskylässä että Joensuussa. Pisteet eivät irronneet helposti ja jokainen sai antaa viikonlopun aikana kaikkensa”, kommentoi kapteeni.

”Olen erittäin tyytyväinen kerättyyn saldoon. Nämä neljä pistettä saattoivat ratkaista meille runkosarjan voiton ensimmäistä kertaa Rantaperkiön Iskun naisten historiassa.”

Isku matkustaa ensi sunnuntaina 13. maaliskuuta runkosarjan viimeiseen otteluunsa Helsinkiin, jossa kamppailu PuMaa vastaan vihelletään käyntiin kello 13. Tamperelaisilla on kotijoukkueen kaadolla mahdollista kirjauttaa seurahistoriaa ja sitä Iskun naiset lähtevät kovin ottein hakemaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut