Tupsukorvat taipuivat tiukan paikan edessä – ”Meillä on onneksi kevään mittaan aikaa hioa tekemistä” - Urheilullista - Aamulehti

Tupsukorvat taipuivat tiukan paikan edessä – ”Meillä on onneksi kevään mittaan aikaa hioa tekemistä”

Nella Hartikaisen keltapaidat jäivät uuden vuoden ensimmäisessä ottelussaan Jenni Talvelan GFT:n kyydistä selvin loppuluvuin 2–7.

14.1. 10:51

Futsal

Ilveksen naiset lähtivät liigan kevääseen haastavammista asetelmista kuin mitä alkukaudella oli nähtävissä. Jonna Uusipaaston ja Heta Huhtaniskan puuttuminen siviilielämän vuoksi kevätkaudelta oli jo pidempään tiedossa, mutta tähän tuli lisänä Matilda Herrasen siirtyminen ammattilaiskentille Italiaan.

Näillä oli heti oma vaikutuksensa lauantain koitokseen Kaupissa GFT:tä vastaan varsinkin toisella jaksolla, kun keltapaidat eivät päässeet samalla tavalla kuin syksyllä hyödyntämään lyhyitä vaihtoja ja laajaa peluutusta. Kotijoukkue sai taistoon kuitenkin hyvän lähdön Sanna Raution osuessa neljännessä ottelussa putkeen vastahyökkäyksestä.

”Yhdeksän minuutin kohdalla joukkueelle osui musta hetki vierailijoiden hyödyntäessä meidän virheet omalla alueella kahden maalin arvoisesti”, kertasi Ilveksen luotsi Jaakko Laitinen.

”Pelin kuva kääntyi nopeasti tämän jälkeen espoolaisille, emme pystyneet vastaamaan varsinkaan heidän kaksinkamppailupelaamiseen riittävästi.”

”GFT oli selvästi vahvempi myös viimeistelyssä sekä kokoonpanon isojen muutosten vuoksi nyt liian kova haaste, mutta meillä on onneksi kevään mittaan aikaa hioa tekemistä ja löytää parhaat mahdolliset kentälliset”, tuumasi päävalmentaja Laitinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut