Tampereen Sisun voimistelijat kovassa vireessä kohti Pirkkahallissa tulevana viikonloppuna pidettäviä SM-kisoja - Urheilullista - Aamulehti

Tampereen Sisun voimistelijat kovassa vireessä kohti Pirkkahallissa tulevana viikonloppuna pidettäviä SM-kisoja

Sisulaisten Anniina Nääppä (vas.), Sampo Nousiainen ja Auli Ollila nähdään SM-kisoissa myös 15–17-vuotiaiden joukkuesarjassa.

21.11. 21:21

Kilpa-aerobic

Tampereen Sisun nuoret kahmivat itselleen liudan kärkisijoja 13.–14.11. Kajaanissa käydyssä Kainuu-cupissa. 15–17-vuotiaiden naisten yksilöissä Lumi Vahteristo sekä Anni Pulkki toivat upean kaksoisvoiton, Lumin taituroidessa kultaa pistein 20,150 ja Annin hopealle pisteillä 19,950.

Sisun Sampo Nousiainen puolestaan rikkoi 15–17-vuotiaiden miesten yksilöissä jälleen ennätyksensä ja puhkui urakan jälkeen tyytyväisyyttä komeaan 20,300 pisteen pottiin.

15–17-vuotiaiden joukkuesarjassa Sampo Nousiainen, Auli Ollilla sekä Anniina Nääppä toivat Kajaanista hopeiset mitalit pisteillä 18,750.

Sisulaiset edustivat myös 15–17-vuotiaiden ryhmäsarjassa. Auli Ollila, Anniina Nääppä, Anni Pulkki, Lumi Vahteristo ja Sampo Nousiainen ansaitsivat vasta kerran aiemmin kisanneella kokoonpanollaan hienon tuloksen 19,000 ja kirkkaimman mitalisijan.

”Ihanaa päästä pitkästä aikaa mukaan yksilökisaan, olen tosi tyytyväinen suorituksiin ja pisteisiin niin ryhmässä kuin yksilöissä. Tästä voi mukavilla mielin jatkaa treenaamista kohti SM-kilpailuja”, kertasi Lumi Vahteristo.

”Jälleen upea päivä Sisu Teamilla takana, olemme erittäin ylpeitä kaikista. Voimistelijat paransivat suorituksiaan aiemmista kisoista ja varmuus näkyi lavalla. On hieno seurata, kuinka ryhmän hyvä yhteishenki kannustaa heitä parhaimpaansa”, kehuivat voimaviisikkoa vuosia valmentaneet Mila sekä Tiina Koljander.

Kilpa-aerobicin kotimainen vuosi huipentuu siis Pirkkahallissa 26.–28. marraskuuta Tampereen Sisun järjestämään SM-tapahtumaan. Samassa yhteydessä käydään myös lajin kilpasarjojen liiton mestaruuskisat.

”Vaikka kausi on ollut pitkä johtuen syyskuun puolivälissä pidetyistä EM-kisoista, odotamme innolla tulevaa viikonloppua, valmistautuminen on sujunut hyvin”, kommentoi vastuuvalmentajista Mila Koljander.

”Menestystä tuoneen EM-matkan jälkeen pidimme pienen tauon ja sen jälkeen on hyvällä sykkeellä harjoiteltu kohti kauden toista päätavoitetta.”

Joukkuesarjan EM-finaalissa hienosti viidenneksi tulleilla Anni Pulkilla ja Lumi Vahteristolla tunnelmat ovat niin ikään korkealla kotikisojen suhteen: ”Tavoitteena on kauden parhaat suoritukset ja sen kautta myös mitalit ja Suomen mestaruudet.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut