Rantaperkiön Iskulla puhdas putki päällä – ”Syöttö kun kaivetaan vielä kuntoon, meitä on vaikea voittaa” - Urheilullista - Aamulehti

Rantaperkiön Iskulla puhdas putki päällä – ”Syöttö kun kaivetaan vielä kuntoon, meitä on vaikea voittaa”

Antti Taposen (14) ja Paavo Korhosen (13) Isku komeilee viiden koitoksen jälkeen sarjan toisena, kahden pisteen päässä piikkipaikkaa pitävästä Kyyjärven Kykystä.

9.11. 12:38

Lentopallo

Rantaperkiön Iskun miehet nappasivat toisen puhtaan voiton putkeen viime sunnuntaina 7. marraskuuta kukistamalla Pälkäneen Luja-Lukon vieraissa luvuin 3–0 (25–22, 25–19, 25–18). Ykkössarjan edellisellä kierroksella Isku kaatoi Savonlinnan East Volleyn Pyynikillä 3–0 (25–14, 25–22, 25–15).

Loistava vastaanotto avasi Lukolle tilaisuuden suosikki Iskun lyömiseen tai horjuttamiseen, mutta se jäi pelkäksi haaveeksi heikon hyökkäyspelin takia. Vieraat tylsyttivät isäntien lyöjät totaalisesti ja takoivat vakuuttavan voiton viisaan pelintekijän Niko Lintulan johdolla.

Hegemoniataistelu veti Kostia-areenan lehtereille Lukon ykkössarjahistorian suurimman yleisöjoukon, peräti 105 katsojaa. Taulukon viidentenä vaanivan Lukon kannattajien toiveet olivat korkealla hienon pohjoisen reissun jäljiltä, mutta tällä kertaa verkon toisella puolella oli liian kova joukkue.

”Hyökkäyspelimme oli luokattoman huonoa vastaanottoon nähden. Tuolla vastaanotolla ei pitäisi hävitä noin. Nyt hävittiin. Toki vastassa oli korkea ja hyvä torjunta”, summasi Lukon valmentaja Petteri Miettinen.

Iskun luotsi Heikki Kosonen oli mielissään omiensa puolustuspelaamisen tasosta, myös hyökkäyksen: ”Tosin paljon riittää vielä tekemistä, syötössä eniten. Se kun kaivetaan kuntoon, meitä on tässä sarjassa vaikea voittaa.”

”Lisäksi olen tyytyväinen rosterin laajuuteen, saadaan aikaan laadukkaita harjoituksia ilta toisensa jälkeen, pelaajat kirittävät toisiaan. Koko joukkue menestyy otteluissa, mutta kovemmat mittarit ovat vielä edessä päin”, kommentoi Kosonen.

Seuraavaksi Iskulla on vuorossa uusi pirkanmaalaisten paikalliskamppailu, sarjan kärkipään koitos, kun Lempo-Volley isännöi tamperelaisia Hakkarin liikuntahallissa lauantaina 20. marraskuuta kello 16 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut