Kokenut Supi kaatoi KaLen naiset ja nappasi lohkon piikkipaikan 2-sarjassa - Urheilullista - Aamulehti

Kokenut Supi kaatoi KaLen naiset ja nappasi lohkon piikkipaikan 2-sarjassa

Suvin Helinin (pallossa) ja Tiina Sainion (9) Supi-Volley veti pidemmän korren KaLen keltapaitoja vastaan Kaukajärvellä.

17.10. 15:02

Lentopallo

Naisten 2-sarjan I-lohkossa nähtiin viime viikonloppuna tamperelaisten joukkueiden keskinäinen koitos, kun Kalevan Lentopallo ja Supi-Volley kohtasivat Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Kolmen kokoonpanon kesken pelattavassa sarjan ensimmäisessä lohkovaiheessa jokainen piste on äärimmäisen tärkeä, joten panokset olivat kovat.

Avauserä alkoi KaLen kannalta karmeasti. Supi karkasi jo 7–0-johtoon ja kotijoukkue oli hukassa kokeneen vastustajan kanssa. Yhtäkkiä ottelun punainen lanka löytyi, ja keltapaitainen KaLe aloitti hurjan takaa-ajon. Lentokeli siivitti keltaiset johtoon, mutta Supin rutiini oli lopussa valttia, lukemat vieraille 25–21.

Toiseen erään KaLe sai huomattavasti pirteämmän alun. Supi onnistui kuitenkin nousemaan kuskin paikalle nousten erän puolivälissä 15–9-johtoasemaan. Muutaman vastustajan virheen avustuksella KaLe aloitti nousun ja siirtyi parhaimmillaan 20–17-johtoon. Kokemus oli jälleen kova sana, eikä erän lukemin 26–24 vienyt Supi päästänyt KaLea tasoittamaan tilejä.

Tauon jälkeen jatkettiin tasaisissa merkeissä ja tulosta tuli vuorotahtiin, kunnes erän puolenvälin kohdalla Supi kampesi hienoisesti niskan päälle. KaLe yritti kovasti nousta rinnalle ja se pääsikin pinnan päähän, mutta ei lähemmäs. Kolmas erä ja ottelu päättyi Supin neljän pisteen putkeen.

Taistelu päättyi siis kotijoukkueen tappioon 0–3 (21–25, 24–26, 21–25). KaLen tehokkain oli Aurora Kuusisto 14 pisteellä, Supin ylivoimaisena ykköstykkinä urakoi Emilia Lahti 15 pisteen potilla. Yleisömäärä Kaukajärvellä oli mukavat 40 katsojaa.

Kahden ottelun jälkeen Supi-Volley johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Toisena majailee KaLe kahdella pisteellä sekä kolmantena VaLePa, jolle on kertynyt yksi piste. Kalevan naisten osalta sarja jatkuu vieraissa Vammalaa vastaan sunnuntaina 17. lokakuuta Sylvään koululla.

Toimituksen huomautus: nimet korjattu kuvatekstiin oikein, aluksi pelaajat oli katsottu erehdyksessä KaLen kokoonpanosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut