Tappara sinnittelee viivan paremmalla puolella, Ilves ja Koovee pulassa U20-nuorten SM-syksyn hännillä - Urheilullista - Aamulehti

Tappara sinnittelee viivan paremmalla puolella, Ilves ja Koovee pulassa U20-nuorten SM-syksyn hännillä

Leevi Sorvalin (edessä) kirvesrinnat taistelevat nyt U20-nuorten SM-syksyn yhdentenätoista, Koovee sekä Ilves jumittavat sarjan jumbosijoilla.

7.10. 2:00

Jääkiekko

Viime perjantai oli tyly päivä tamperelaisille U20-poikien SM-alkusarjassa, kun Ilves sai kyytiä Kuopiossa KalPalta luvuin 7–0 ja JYP jyräsi Tapparan yli Jyväskylässä numeroin 6–3.

Seuraavana päivänä Hakametsässä sujui pari piirua paremmin. Koovee taipui Rauman Lukolle niukasti 1–3, mutta kirvesrinnat kaatoivat KalPan jatkoajalla maalein 3–2, tupsukorvat tosin jäivät jälleen ilman pisteitä Jokereille kärsityn 2–5-tappion myötä.

Sunnuntaina Koovee otti yhdeksän koitoksen jälkeen kauden toisen voittonsa kukistamalla TuTo Hockeyn rankkarikisan päätteeksi luvuin 4–3.

Kahden pinnan potti ei riittänyt kuitenkaan nostamaan Kooveeta ylös sarjan jumbosijalta, nihkeästi saldoa on ropissut myös Ilvekselle, joka majailee nyt kolmanneksi viimeisenä samalla peli- ja pistemäärällä paikallisvastustajan kanssa.

Taulukon 11. sijalla saalistavalla Tapparalla on puolestaan takana seitsemän taistoa eli 1–3 ottelua vähemmän kuin kaikille muilla alkusarjan joukkueilla. Piikkipaikkaa pitävään Porin Ässiin on kuitenkin kertynyt jo 14 pisteen takamatka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut