BC Nokia kaatoi Katajan pisteen erolla, viimeisen minuutin kova kiri pelasti kotijoukkueen - Urheilullista - Aamulehti

BC Nokia kaatoi Katajan pisteen erolla, viimeisen minuutin kova kiri pelasti kotijoukkueen

Enni Pihlajamäki ja muut Nokian pelurit komeilevat naisten ykkösdivarin kakkosena kaksi pistettä sarjakärki Torpan Poikia perässä.

5.2. 2:00

Koripallo

Nyt on kuuden ottelun tammikuu BC Nokian naisilla takanapäin. Kuun viimeinen koitos käytiin Kataja Basketia vastaan sunnuntaina Nokian palloiluhallin parketilla. Kotijoukkue valmistautui kamppailuun ilman kapteeniaan Johanna Timperia ja Minea Takalaa.

– Ensimmäinen puoliaika näytti siltä, että hallitsemme tilanteita kentällä, vaikka oli paljon asioita, joita teimme huonosti tai liian pehmeästi. Tästä puhuimme pukuhuoneessa ja luulin että pystymme nostamaan tasoamme kolmannen erän alussa, mutta toisin kävi, kommentoi nokialaisten luotsi Denis Kucevic.

– Kataja pääsi kuskin paikalle ja meidän 11 pisteen johto suli hetkessä. Pelimme alkoi olla aivan sekaisin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Vierailijat taistelivat kovalla asenteella ja emme olleet valmiita vastaamaan siihen.

Nokialaiset sinnittelivät kahdeksan pisteen (60–68) tappioasemassa reilu minuutti ennen loppua, mutta kirivät aikalisän jälkeen viiden pinnan päähän Ellen Järvisen kolmosella. Enni Pihlajamäki siirsi puolestaan onnistuneella kolmosella kotijoukkueen yhden pisteen johtoon muutamaa hetkeä myöhemmin.

Tämän jälkeen Kataja sai molemmat vaparinsa sukkaan, kuten teki myös Nokian Mona Luoto. Vierailijat upottivat hyppyheiton 11 sekuntia ennen summeria, mutta nuori, kokenut Ellen Järvinen otti vastuun harteilleen tekemällä voittokorin, kun jännäriä oli vain kaksi sekuntia jäljellä. Näin nokialaiset pääsivät juhlimaan sarjapisteitä tiukoin numeroin 73–72.

– Katsomme vielä videolta, mitä asioita voisimme tehdä paremmin. Meillä on hyvin aikaa valmistautua seuraavaan kotiotteluun, joka käydään 14.2. Helmi Capitalsia vastaan. Tästä kohtaamisesta haemme revanssin kauden ensimmäiseen tappioon, kertoi päävalmentaja Kucevic.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos