Pirkkalan miehet palasivat Divarin kärkijoukkoihin, Pirkkain kunnon sai kokea uusi tulokas SaiPa

Risto Harjulan Pirkat nappasi täyden pistepotin kaatamalla Lassi Junnilaisen (oik.) SaiPan lauantaina Pirkkalassa. Vierasjoukkueen nimi on toki tuttu, mutta SaiPa Salibandy on vuonna 2020 perustettu tuore seura.

11.11.2020 21:53

Salibandy

Pirkat palasi kahden tappion jälkeen voittokantaan Divarissa, kun se päihitti kotikentällään SaiPan edustusjoukkueen numeroin 6–4.

Kolmen pisteen potti oli Pirkkalan pelureille varsin makea, sillä täksi kaudeksi kaupunkinsa tunnetuimman seuralogon myös salibandypaitoihin napanneet lappeenrantalaiset ovat olleet alkukaudella vahvoja.

Isäntien sankariksi nousi hattutempun laukonut Mikko Kelkka, joka on ollut muutenkin hyvässä vireessä, sillä Kelkka johtaa pirkkalalaisten sisäistä pistepörssiä koottuaan tehot 9+5=14.

Viime kaudella Pirkat oli Divarin runkosarjan suuryllättäjä ja sijoittui tuolloin toiseksi. Tällä hetkellä Pirkat vaanii sarjassa viidentenä, joskin tilanteen seurantaa sotkee hieman se, että joukkueilla on pelattuna eri määrä otteluita koronakaranteeneista johtuen.

Pirkat on välttynyt tartunnoilta ja pyrkinyt torjumaan koronaviruksen leviämistä kaikin mahdollisin keinoin vastuullisella toiminnalla.

Koovee majailee puolestaan nyt taulukon seitsemäntenä, kahden pisteen päässä Pirkoista ja seitsemän pinnaa piikkipaikasta. Voittoputkessa kiitävällä Tampereen kokoonpanolla on tosin kolme koitosta vähemmän takana kuin Pirkkalan miehillä ja kaksi vähemmän kuin sarjakärki FBC Turulla.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut