SM-sarjan pudotusviiva on karannut Ilves Ringeten naisilta, tupsukorvien nuorille lohkovoitto

Lotta Kujalan tupsukorvat jäivät taas ilman saalista naisten SM-sarjassa, kun Tanja Elorannan (vas.) Lahti Ringette haki täydet pisteet Tesomalta viime sunnuntaina.

11.11.2020 20:56

Ringette

Ilveksen naisten edustus jäi jyrän alle SM-sarjan lauantaisessa ottelussa Lapinlahdella, kun viime vuosien kestomenestyjä latoi taululle hurjat numerot 25–5.

Positiivista edelliseen viikonloppuun verrattuna oli se, että myös tamperelaiset saivat maalitilinsä tällä kertaa auki: Lili Reunanen, Neea Turunen sekä Sonja Hyökyvaara viettivät kahden pisteen iltaa.

Sunnuntaina taisteltiin vuorostaan Tesomalla, kun vieraaksi saapui Lahti Ringette. Avauserä mentiin tasaisissa merkeissä, toisen erän alkuun Lahti tuli tehokkaasti karaten kolmen maalin johtoon.

Kotijoukkue vaihtoi vahtia ja nousi yhden osuman päähän, mutta Lahti pystyi kokemuksellaan kairaamaan pisteet mukaansa 9–5-voitolla. Tupsukorvista Neea Turunen keräsi saldon 2+1.

Ilves tuskailee edelleen syksyn viimeisenä, kun runkosarjaa on kolme koitosta jäljellä. Pudotusviivan paremmalle puolelle on nyt viisi pistettä matkaa ja tulevat vastustajat kovia tekijöitä, joten toiveita kuuden parhaan sakkiin ei tamperelaisilla kauheasti enää ole.

B-nuorten SM-karsintasarjan kotituplassa Ilves joutui taipumaan lauantaina Hyvinkäälle niukasti 3–4, mutta paikkasi notkahduksen sunnuntaina kaatamalla Jyskeen maalein 9–6.

Taulukon kolmantena komeilevilla tupsukorvilla on karsintaotteluita edessä vielä kolme, toki paljon ehtii tapahtua, kun kintereillä sijoilla 4–11 vaanivat joukkueet ovat kaikki neljän sarjapisteen haarukassa.

C-junioreiden alkusarjan loppusuora pelattiin lauantaina. Ilveksen vastustajaksi Tesoman jäälle saapui EKS, tosin tamperelaiset olivat jo varmuudella menossa ylempään jatkosarjaan ja vierailijat alempaan.

Kamppailu alkoi tasaisena ja jatkui näin päätössummeriin saakka. EKS teki kohtaamisesta vaikean tiukalla pelaajavartioinnilla sekä ottamalla vauhdin ottelusta pois.

Ilves vei sinnikkäällä työllä tiukan väännön nimiinsä luvuin 3–2 ja nappasi kierroksen muiden koitosten päätyttyä komean lohkovoiton pisteen erolla kakkoseen. Tupsukorvien työmyyränä palkittiin Neea Juoperi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut