Sarjatulokas Ilves kaivoi kauden avauspisteensä – "Joukkuehenki oli tapissaan ja se näkyi jokaisen otteissa" - Urheilullista - Aamulehti

Sarjatulokas Ilves kaivoi kauden avauspisteensä – "Joukkuehenki oli tapissaan ja se näkyi jokaisen otteissa"

Emilia Salosen (71) ja Lili Reunasen tupsukorvat onnistuivat kaatamaan Kia Erkkilän Helsinki Ringeten Tesoman jäällä lukemin 6-4.­

15.10.2020 18:06

Ringette

Ilves taisteli ensimmäiset naisten SM-sarjapisteet itselleen kotiottelussa Helsinkiä vastaan viime lauantaina 10. lokakuuta luvuin 6–4.

Varmoja otteita jatkanut maalivahti Neea Hauta-alus torjui tupsukorville mahdollisuuden voittoon kauden viidennessä pelissä. Petra Hyökyvaara viimeisteli neljä osumaa ja syötti yhden.

– Pisteet eivät jääneet Tesomalle helpolla. Tämä oli ansaittu työvoitto, koko viikko ollaan menty lujaa hyvällä asenteella. Joukkuehenki oli tapissaan ja se näkyi jokaisen otteissa. Ei voi olla kuin tyytyväinen, tätä nälkää lisää, kommentoi Ilveksen varakapteeni Sonja Hyökyvaara.

Sunnuntaina tamperelaiset joutuivat kuitenkin taipumaan luvuin 7–17 Lapinlahdelle, jolla on tunnettu ja kova hyökkäys. LL-89:n maalintekijät komeilevat vuodesta toiseen pistepörssin kärjessä. Toki myös Ilves pääsi tuulettamaan osansa Tesoman ottelusta pistämällä kampoihin hyökkäyspelillään.

Joukkueen kapteeni Maria Wetterstrand sai poimia rinkulan talteen upottamalla ensimmäisen SM-sarjamaalinsa ja iski lopulta tehot 2+1. Onnistujiin lukeutui lisäksi kaksi täysosumaa tehnyt Suvi Uschanow.

B-nuorten SM-sarjassa Ilves on saalistanut neljästä koitoksesta kolme voittoa, kerran on tullut takkiin. Tupsukorvat vaanivat kuuden pisteen potilla nyt taulukon viidentenä, takanaan 1–2 ottelua vähemmän kuin kärkinelikolla.

C-junioreiden puolella Ilves on puhtaalla neljän voiton suoralla tällä hetkellä lohkonsa kakkosena, kaksi pinnaa kärkeä perässä. Tosin piikkipaikkaa pitävällä Hyvinkäällä on kaksi ottelua enemmän pelattuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?