Konstit ovat monet koronan paineen alla – mallina komea video Ilveksen ja Hakan virtuaalisesta paikallistaistosta - Urheilullista - Aamulehti

Konstit ovat monet koronan paineen alla – mallina komea video Ilveksen ja Hakan virtuaalisesta paikallistaistosta

Playstationin avulla käydyssä paikalliskamppailussa ohjaimiin tarttuivat Ilveksen Ilari Mettälä (vas.) ja Eemeli Raittinen sekä FC Hakan Jacob Bushue ja Salomo Ojala.­

6.5.2020 21:54

Jalkapallo

Yt-neuvotteluja, palkanalennuksia, lomautuksia sekä irtisanomisia on jouduttu kestämään kautta urheilulajien kirjon tänä keväänä ja viruksen vaikutukset ovat iskeneet rankasti myös Ilveksen edustuksen toimintaan, tosin hyvää tuulta, huumoria ja mielikuvitusta seurassa ei ole unohdettu.

Veikkausliiga pääsee alkamaan vihdoin keskiviikkona 1. heinäkuuta, mutta oivana esimerkkinä kekseliäisyydestä urheilun sinnitellessä tauolla toimii Ilveksen ja FC Hakan välinen virtuaalinen paikallisderby, joka näytettiin huhtikuun lopulla suorana Youtubessa tapahtumaan pääsylipun ostaneille.

Derby koostui kolmesta konsolilla pelatusta koitoksesta, ja tällä kertaa Pirkanmaan herruus meni lopulta Valkeakosken miehille voitoin 2–1.

Lähes puolentoista tunnin tallenne noista taistoista on katsottavissa Aamulehden verkossa tilaajille täältä ja lyhyempi kooste Youtubessa tästä. Kattava raportti tapahtumasta löytyy puolestaan Ilveksen sivuilta täältä.

Ilveksen jalkapallojaosto on keksinyt myös laajentaa Inside Ilves -juttusarjansa nyt videomuotoon. Videosarja syventyy seuran pelaajiin ja taustoihin käymällä läpi heidän historiaa, tätä päivää, tulevaisuuden suunnitelmia sekä elämää lajin ulkopuolella.

Vuoden aikana julkaistaan neljä Inside Ilves -videota. Sarjan intro on jo katsottavissa Youtubessa, ja sen ensimmäinen osa julkaistaan lauantaina 23. toukokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?