Ruotulan viheriöllä saa swingi heilahtaa – "Tässä näkyy golffareiden yhteisvastuu siihen, että lajia voidaan ylipäätään harrastaa" - Urheilullista - Aamulehti

Ruotulan viheriöllä saa swingi heilahtaa – "Tässä näkyy golffareiden yhteisvastuu siihen, että lajia voidaan ylipäätään harrastaa"

Tammer-Golfin kentällä on näihin viime kauden kauniisiin väreihin vielä muutama hetki aikaa, mutta hiljaa hyvä tulee.­

30.4.2020 13:21

Golf

Suomen Golfliiton muutettua koronasuosituksiaan paria astetta sallivampaan suuntaan, on muun muassa Tammer-Golfin 18-reikäisellä radalla päässyt lauantaista 18. huhtikuuta alkaen pelaamaan 1–3 hengen ryhmissä.

– Suosittelemme, että karanteenivapaa ja terve ryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Poikkeustilan takia ryhmä voidaan sulkea yhdelle tai kahdelle hengelle, valaisee Tammer-Golfin toiminnanjohtaja Markus Junni.

Lisää iloa lajin ystäville tuo sekin tieto, että leudon talven jäljiltä kentät ovat aika lailla optimikunnossa kautta eteläisen Suomen.

– Tällä hetkellä viranomaiset suosittelevat luonnossa tapahtuvaa liikuntaa, joten haluamme tarjota siihen osaltamme mahdollisuuden. Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä muistuttaa, että maassamme vallitseva tilanne on hyvin vakava ja se on otettava edelleen tosissaan, tähdentää Junni.

– Ainakin meillä tunnollisuus ohjeiden noudattamisessa on ollut hienosti kohdallaan. Kyllä tässä näkyy golffareiden yhteisvastuu siihen, että lajia voidaan ylipäätään harrastaa. Ulkoilu on ihmisille varsinkin nyt niin tärkeä henkireikä, ettei sitä voi oikein rahalla mitata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?