Ilves loikkasi tauolle SM-karsintojen kakkosena – "Pojat ovat vaikuttaneet olosuhteet huomioiden yllättävänkin motivoituneilta" - Urheilullista - Aamulehti

Ilves loikkasi tauolle SM-karsintojen kakkosena – "Pojat ovat vaikuttaneet olosuhteet huomioiden yllättävänkin motivoituneilta"

Ilveksen junioripolulla komeasti edennyt Luca Berg ja joukkuetoverit olivat 20-vuotiaiden SM-karsinnoissa kovassa vauhdissa kauden keskeytyessä.

8.4.2020 15:31

Jalkapallo

Ilves ehti saalistaa viisi voittoa kuudesta pelaamastaan ottelusta P20-ikäluokan SM-karsintasarjassa ennen kuin koronavirus keskeytti kauden. Tamperelaisten viimeisin maalijuhla nähtiin 7. maaliskuuta Valkeakosken Tehtaan kentällä, missä tupsukorvat kuljettivat kotijoukkue FC Hakaa lukemin 6–0.

Ilveksen saldona oli siis 15 sarjapistettä ja B-lohkon kakkossija, kun urheilumaailma meni paussille. Ainoan tappionsa kokoonpano kärsi taulukon ykkösenä yhden pinnan kaulalla komeilevalle SJK:lle niukoin numeroin 1–2.

– Sarjojen alkamisesta ei ole tietoa, joten joudumme elämään pitkälti arvausten ja yleisten toimintaohjeiden varassa hetki kerrallaan. Nyt on käynnissä jo neljäs omatoimisen harjoittelun viikko, jonka jälkeen pelaajat saavat parin viikon loman, kertoi Ilveksen talenttivalmentaja Joni Lehtonen.

– Omillaan harjoittelu on joukkueurheilijalle raskasta, joten on hyvä pitää tässä vaiheessa pieni loma ja alkaa sen jälkeen valmistautua kesän peleihin.

– Pojat ovat vaikuttaneet olosuhteet huomioiden yllättävänkin motivoituneilta ja uskon, että emme rajoitusten aikana jää ainakaan muista jälkeen. Karsinnat sujuivat A-junioreiden osalta erittäin hienosti keskeytykseen saakka, uskon vahvan vireen jatkuvan myös tauon jälkeen, tuumasi Lehtonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: