Kaikkien juniorisarjojen kausi on paketissa koronaviruksen vuoksi, osassa aikuisten sarjoja pelataan tai harkitaan vielä - Urheilullista - Aamulehti

Kaikkien juniorisarjojen kausi on paketissa koronaviruksen vuoksi, osassa aikuisten sarjoja pelataan tai harkitaan vielä

Eerik Lindénin Classic ylsi salibandyn A-poikien SM-runkosarjan kolmoseksi, Roope Wikströmin (23) Nokian KrP jäi puolestaan kevään yhdeksänneksi. Jatkossa liiton tiedotteiden myötä selviää muun muassa, jaetaanko kauden mitalit runkosarjan sijoitusten mukaisesti.­

13.3.2020 15:35

Salibandyliitto, jääkiekkoliitto, koripalloliitto, lentopalloliitto ja ringetteliitto ovat päättäneet pysäyttää lajien juniorisarjojen ja suurimmilta osin myös aikuisten sarjojen kilpailutoiminnan kokonaan koronaviruksen vuoksi.

Kaikki junioripelit ovat tämän kauden osalta nyt siis ohi, ja liitot tiedottavat ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista tulevina viikkoina.

Moron urheilutoimituksen seuraamissa lajeissa tapahtuu tai voi tapahtua kuitenkin vielä, sillä palloliiton puolella miesten ja naisten Futsal-liigojen runkosarjat olisi tarkoitus viedä päätökseen ilman yleisöä, tosin esimerkiksi Ilves FS:n miesten edustus on ilmoittanut, ettei se lähde pelaamaan runkosarjan viimeistä otteluaan lauantaina 14.3. Jyväskylään Kampuksen Dynamoa vastaan.

Tämän hetken tietojen mukaan toistaiseksi tauolla ovat salibandyn miesten toiseksi korkeimman sarjatason eli Divarin toiminta, lentopallon miesten ykkössarja sekä koripallon naisten ykkösdivisioona. Näissä aikuisten sarjoissa voidaan ehkä vielä nähdä pudotuspelejä.

Kaikkien jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sekä ringeten sarjojen kausi on puolestaan välittömästi lopetettu. Moron toimitus seuraa tilannetta ja päivittää lisää tietoja sitä mukaa kun niitä julki kerrotaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?