Ilves Ringeten edustus keräsi viikonlopulta neljä pistettä, taistelu pudotuspelien kotiedusta jatkuu tiiviinä - Urheilullista - Aamulehti

Ilves Ringeten edustus keräsi viikonlopulta neljä pistettä, taistelu pudotuspelien kotiedusta jatkuu tiiviinä

Sonja Hyökyvaaran (29) Ilves sai pidettyä pahimman kilpakumppaninsa Hyvinkää Ringeten aisoissa Tesomalla lauantaina numeroin 3–0.

28.2.2020 14:27

Ringette

Ilveksen naiset kohtasivat kotonaan lauantaina Hyvinkää Ringeten. Kamppailulla oli sähäkkä ja tehokas alku, kun Ilves tulitti viiteen minuuttiin taululle lukemat 3–0. Hyvinkää sai rivinsä kokoon aikalisällä ja loppupeli mentiin maaleitta. Emmi Saukkoselle kertyi tehot 2+0 ja yksi maali Veera Niemelle.

– Meiltä kokonaisuudessaan ehjät 60 minuuttia ja onnistunut suoritus kentän kaikilla osa-alueilla. Siiri Uusitalon maalivahtipeli oli huippuluokkaa. Treenatut asiat saatiin siirrettyä pelikentälle, kommentoi Ilveksen valmentaja Jenni Viinamäki.

Sunnuntaina tupsukorvat matkustivat jo mahdollisuutensa alemmassa SM-sarjassa menettäneen LuKi-82:n vieraaksi. Lauantaina maalihanat avannut Veera Niemi keräsi Luvialla tehot 2+0 ja voitto tuli Ilvekselle luvuin 5–2.

– Nousujohteinen ottelu, jossa hätää ei ollut missään vaiheessa. Ilma jäähallissa oli kohmeinen ja taidettiin itsekin olla hieman kohmeessa ensimmäiset erät. Koitoksen edetessä lämmettiin ja lyötiin riittävä ero tahdonvoimalla ja otettiin tärkeät pisteet kotiin, kuvaili Viinamäki.

Ilves saalistaa nyt Hyvinkään kanssa tasapisteissä sarjan kolmantena, kun kummallakin kokoonpanolla on kaksi peliä jatkosarjaa jäljellä. Piikkipaikkaa pitää neljän pinnan kaulalla Blue Rings.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: