Tamperelaisilla ei ole varaa notkahtaa syksyn loppusuoralla – tupsukorvat saalistavat nyt viivan päällä, kirvesrinnat juuri sen alla - Urheilullista - Aamulehti

Tamperelaisilla ei ole varaa notkahtaa syksyn loppusuoralla – tupsukorvat saalistavat nyt viivan päällä, kirvesrinnat juuri sen alla

Ilveksen B-nuorten kantaviin voimiin kuuluvat kapteeni Jonne Toivonen (vas.) tehoilla 9+10=19 sekä Jani Nyman saldolla 11+13=24. Nyman tosin on vasta C-junnuikäinen, U16-ikäluokan maajoukkueenkin riveissä vaikuttava hyökkääjä.

5.12.2019 20:11

Jääkiekko

Kolmen peräkkäisen päivän urakka Vierumäellä tarjosi kirvesrinnoille kolme voittoa B-poikien SM-alkusarjassa, Ilveksen nuoret saivat kaivettua turnauksessa puolestaan yhden täyden potin.

Tappara lisäsi pottiinsa tuiki tärkeät kahdeksan pistettä tyrmäämällä Kiekko-Vantaan 7–2 ja KooKoon 7–0 sekä lannistamalla Lukon luvuin 4–3 jatkoajalla, jossa ratkaisun upotti joukkueensa pistekärki Vili Kukkola (21+16=37) ajassa 64.40.

Tupsukorvien esitykset sen sijaan heilahtelivat ensimmäisen pelin unisen alun myötä tulleesta 3–5-tappiosta Pelicansille tehokkaaseen 6–2-kaatoon KalPan kustannuksella sekä vasta kolmannessa erässä revenneeseen 0–5-häviöön Ässille.

Ilves pysyi turnauksen laihasta saaliista huolimatta Tapparaa paremmissa asemissa tiukassa viivataistelussa sarjataulukon seitsemäntenä, tosin kirvesrinnatkin nousivat aivan pudotusviivan kantaan vain kahden pisteen päähän kymmenen parhaan sakista ja viiden pinnan päähän tupsukorvista.

Tamperelaisilla joukkueilla on tietysti tavoitteena päästä mukaan kevään varsinaisen SM-sarjan peleihin, ja tämä portti on kummallekin tarjolla, kun syksyä on vielä neljä kierrosta jäljellä. B-nuorten alkusarja päättyy lauantaina 14.12. kello 12.30 alkavaan paikalliskamppailuun Hakametsän kakkoshallissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos