Kolhiintunut Koovee sai tappioputkensa poikki ja piristyi vielä Karhujen kaatoon - Urheilullista - Aamulehti

Kolhiintunut Koovee sai tappioputkensa poikki ja piristyi vielä Karhujen kaatoon

Antti Naskali keräsi tehot 2+1 voitokkaassa kotiottelussa Karhuja vastaan ja auttoi Kooveeta kipuamaan Divarin kuudennelle sijalle.

11.11.2019 23:12

Salibandy

Kooveen miesten edustus oli ollut Divarin otteluista tauolla lähes kaksi viikkoa ennen marraskuun ensimmäisen perjantain tositoimia, kun tamperelaisten kotiareenalle Linnainmaalle saapui vieraaksi sarjakakkonen Nurmon Jymy.

Tauon aikana Kooveen rivit täydentyivät, kun Ilveksestä tulivat mukaan Antti Naskali sekä Janne Suoniemi paikkaamaan miehistön loukkaantumisia. Kooveella oli takana myös raskas kolmen tappion putki, mutta nyt joukkue taisteli tärkeän 8–7-voiton jatkoajalla.

Viime keskiviikkoillan kotiottelu Karhuja vastaan oli sekin loppuun asti tiukka. Hyvätasoisen ja vauhdikkaan väännön jälkeen taululla olivat Kooveen 4–1-voittolukemat.

Ottelun alku oli Kooveelle hankala, kun jo ensimmäisellä minuutilla Karhut kaivoi rankkarin ja ylivoiman. Maalivahti Antti Kortetmaa poimi rangaistuslaukauksen, mutta ei voinut ylivoimaosumalle mitään.

Kamppailu jatkui vieraiden painostaessa ja hakiessa lisämaaleja. Vasta erän lopussa isännät saivat pallollisen pelinsä käyntiin ja kenttätapahtumat tasoittuivat.

Kooveelle tarjottiin tasoitusmahdollisuutta ylivoiman muodossa toisen erän alkuun, mutta viimeistely ei ottanut onnistuakseen. Pian rangaistuksen päättymisen jälkeen Jani Rajala löysi maalin edestä Antti Naskalin, joka siirsi pallon verkkoon. Lisäosumia ei saatu erässä aikaiseksi, vaikka molemmilla kokoonpanoilla omat saumansa olikin.

Kolmannen erän alkuun Koovee pääsi kahden miehen ylivoimalle, mutta johtomaali antoi odottaa itseään lähes toisenkin rangaistuksen loppuun. Verkkoja heilutti jälleen Naskali, ja namupaikan tarjoili tällä kertaa Peteris Trekse, jonka kovan poikittaissyötön Antti löi takatolpalta tyhjään rysään.

Isännät pyrkivät tämän jälkeen hallitsemaan peliä pitämällä palloa itsellään. Tämä veikin suurimman tehon Karhujen kiristä ja kun Rajala osui Naskalin reboundista reilu kolme minuuttia ennen loppua, jäi porilaisten takaa-ajo torsoksi.

Vieraat hakivat kuitenkin kavennusta vielä ilman maalivahtia. Lopullinen 4–1-niitti ottelulle tuli Jesse Ruokostenpohjan mailasta pitkällä mutta tarkalla laukauksella omalta puolustusalueelta ajassa 59.44.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: