Atlantis kävi ryöstämässä tärkeät pisteet keltapaidoilta – "Voittaa voi näköjään monella tavalla" - Urheilullista - Aamulehti

Atlantis kävi ryöstämässä tärkeät pisteet keltapaidoilta – "Voittaa voi näköjään monella tavalla"

Arttu Raittinen upotti Ilveksen ainoan täysosuman P20-ikäluokan SM-sarjan kamppailussa Dominik Rudenkon (35) ja Marcello Matheuksen (maassa) Atlantista vastaan.

23.8.2019 12:16

Jalkapallo

Ilveksen A-poikien SM-kauden mitalijahti koki kolauksen lauantaina, kun sarjakakkonen Atlantis FC haki täyden pistepotin Lamminpään nurmelta lukemin 2–1.

Helsinkiläiset tulivat otteluun lujaa ja upottivat avausosuman vapaapotkusta jo neljän minuutin kohdalla. Keltapaidat onnistuivat tasoituksessa nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Arttu Raittisen maalilla ensimmäisen jakson viimeisellä kympillä, mutta vieraat kuittasivat jälleen johtoon neljä minuuttia myöhemmin.

Toisella puoliskolla täysosumia ei sitten enää nähtykään, joten isäntien toiveet sarjan kärkikolmikkoon loikkaamisesta jäivät tällä kertaa haaveeksi. Voitolla näin olisi käynyt. Ilveksen valmentajaa Miikka Kajanderia ei vierasjoukkueen pelityyli vakuuttanut:

– Atlantis on jalkapallon irvikuva. Kokoonpanossa on taitavia yksilöitä, mutta joukkueena toiminta on aika erikoista. Porukkaa makaa jatkuvasti pötköllään nurmen pinnassa, krampataan ja viivytellään, olevinaan osumaa saaneena. Harmi, mieluummin olisimme hävinneet vastustajalle joka pelaa, mutta voittaa voi näköjään monella tavalla. Kohtaaminen meni kyllä tunteisiin, myönsi Kajander.

– Toki tämä on myös oppimisen paikka meille. Hävisimme ottelun heti alussa, jolloin emme olleet pelin vaatimalla tasolla. Meidän jätkiä ei voi yrittämisen puutteesta syyttää, mutta nyt ei tullut avopaikoistakaan lisämaaleja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: