Ilveksen mitalijahti jatkui HJK:n kaadolla – "Jokainen kohtaaminen tuntuu kuin playoff-matsilta" - Urheilullista - Aamulehti

Ilveksen mitalijahti jatkui HJK:n kaadolla – "Jokainen kohtaaminen tuntuu kuin playoff-matsilta"

Keltapaitojen Julius Järvinen (vas.) tykitti A-poikien SM-sarjan koitoksen voittomaalin Olli Lapin HJK:ta vastaan Lamminpään nurmella.

6.8.2019 19:48

Jalkapallo

Ilves palasi pelikentille P20-ikäluokan SM-sarjassa poikkeuksellisen pitkän tauon jälkeen kaatamalla jumbojoukkue HJK:n Lamminpäässä.

Keltapaidat kokivat ennen lomia kesäkuun lopussa melkoisen sukelluksen SJK:n vieraana 1–4-tappiolla, mutta viime sunnuntaina Ilves asteli takaisin ruotuun saalistaen tärkeät kolme pistettä lukemin 3–2.

Helpolla HJK ei isäntiä päästänyt tulemalla kaksi kertaa tasoihin, tosin ratkaisun paikkoja tamperelaisilla oli useampikin tolppia ja ylärimaa kolistellen.

Arttu Raittinen vastasi Ilveksen kahdesta ensimmäisestä osumasta ja kolmannen iski 73 minuutin kohdalla Julius Järvinen, jonka upea kaukoveto yli 20 metristä kaartoi vastustamattomasti vasemmalle ja upposi tolpan kautta maaliin.

Isoin tavoittein kauteen lähteneellä Ilveksellä on nyt saldona 15 pistettä ja taulukon viides sija, sekä matkaa piikkipaikkaa pitävään Kuopion Palloseuraan seitsemän pinnaa.

Seuraavaksi tamperelaiset ottavat kotinurmella mittaa sarjan kolmosena majailevasta TPS:stä ensi pyhänä 11.8. ja lauantaina 17.8. vieraaksi saapuu kakkosena kärkkyvä Atlantis FC. Kummatkin kamppailut nähdään Lamminpäässä kello 14 alkaen.

– Jokainen kohtaaminen tuntuu tällä hetkellä kuin playoff-matsilta, mutta hyvä vaan että kentällä on panosta. Se on mukavampi pojillekin, kun pääsee pelaamaan merkityksellisiä otteluita paineen alla, tuumasi Ilveksen valmentaja Miikka Kajander.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut