Ilveksen pojat ovat heränneet uuteen nousuun, nyt kaatui sarjakärki Käpylän Pallo - Urheilullista - Aamulehti

Ilveksen pojat ovat heränneet uuteen nousuun, nyt kaatui sarjakärki Käpylän Pallo

Elmeri Riikonen (kesk.) ja muut Ilveksen B-pojat päätyivät 2–2-tasapeliin JJK:ta vastaan Hervannassa 15.6. ja ovat edenneet SM-sarjassa voittamattomina siitä lähtien.

1.8.2019 20:11

Jalkapallo

Ilves teki komean paluun kentille kesätauon jälkeen P17-ikäluokan SM-sarjassa ja venytti voittoputkensa jo kolmen ottelun mittaiseksi kaatamalla Käpylän Pallon Lamminpään kotinurmella viime lauantaina.

Sarjataulukon piikkipaikkaa pitävä KäPa joutui poistumaan loppuvihellyksen jälkeen pukukopeille kummissaan, kun uuden vaihteen päälle saaneet tamperelaiset nappasivat täyden potin laariinsa numeroin 2–0.

Kamppailun ensimmäinen täysosuma nähtiin 53 minuutin kohdalla maalitykki Maksim Stjopinin toimesta ja 81. minuutilla ratkaisevan niitin vieraiden pyristelyille iski Akseli Keso.

Tämä oli Ilvekselle vasta kauden neljäs voitto, heinäkuun alussa joukkue upotti FC Hongan 4–1, kesäkuun lopulla TPS:n 5–2 ja toukokuun puolella KuPS:n niukasti 4–3. Ennen voittoputken alkua keltapaidat väänsivät JJK:ta vastaan tähän mennessä kauden ainoan tasapelinsä luvuin 2–2. Tappioita tupsukorvilla on takana viisi.

Saldoon kertyneet 13 pistettä oikeuttavat Ilveksen nyt sarjan 7. sijaan, mutta viimeaikaisten näyttöjen perusteella syksyn aikana on odotettavissa useammankin pykälän nousukiito.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut